Безплатни консултации при психолог, кинезитерапевт и логопед в пловдивската фондация „Безгрижно детство“, съобщи БНР.

Фондацията оказва подкрепа на деца с трудности в развитието и обучава семействата в правилна грижа, за техните потребности. През февруари и март, от фондацията предвиждат безплатни инициативи, които ще имат своето продължение във времето.

На 24-ти февруари ще се проведе „Академия за родители“. Една от основните теми, която ще бъде разгледана в рамките на тази инициатива е, как да въведем граници и правила в семейството. Препоръчително е предварително да заявите участие, като се запишете на място или чрез фейсбук страницата на Фондация „Безгрижно детство“. При голям интерес има възможност и за определяне на втора дата.

Идеята на екипа е всеки месец да има по две дати, за „Академия за родители“. От 1-во до 15-то число е предвидена „Академия за бременни“, където ще се дискутират различни теми относно бремеността, пози за раждане, следродилна депресия и други. От 15-то да 30-то число е „Академия за родители“. За месец март, датите са 6-ти и 27-ми март.

Освен „Академия за родители“, през февруари са предвидени и безплатни психологични консултации.

От 6-ти до 10-ти март Петър Кожухаров, кинезитерапевт в педиатрията, ще консултира безплатно деца с проблеми и техните родители. Препоръчително е да имате, предварително, записан час.

От 20-ти до 24-март, логопедът на фондацията Таня Иванова, също, става част от инициативата за безплатни консултации. Консултациите ще бъдат не само за деца, но и за възрастни хора при слединсултни състояния.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара