„Любовта лекува“ от Хули Леонис пристига с комплект от петдесет оракулски карти, които служат като допълнение към магичната история. Чрез този иновативен метод читателите ще могат да се свържат с Любовта, да я усетят, да се заредят с нея и да започнат да я споделят с останалите по най-чистия и осъзнат начин. Книгата е втората книга от поредицата на издателство „Апостроф“„Приказки от XII дом“.

Любовта винаги се изобразява като неповторимо състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Тази емоция се крие във всеки човек, но трябва да се положат усилия за развитието ѝ и едва тогава тя може да бъде споделена с друг. По нестандартен начин Хули Леонис дава възможност

да излекуваме раните си

с помощта на Любовта, но преди това е необходимо да я допуснем до себе си.

Героят в приказната история отвежда читателите на поредното пътуване в търсене на себе си. Там среща жената в бяло, русалката, лодкаря и висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да достигне до Любовта. Тя се крие във всеки и винаги започва от самите нас, а ние само я споделяме с другите хора.

Оракулските карти са допълнителен инструмент, който показва в какъв момент по отношение на Любовта се намираме, какво трябва да променим, какво да приемем и какво да направим, за

да стигнем до първоизточника ѝ.

Комплектът съдържа книжка с инструкции, която предлага няколко начина на работа с картите. Хули Леонис съветва използването им да се извършва с въображение. Необходимо е тяхното послание да се интерпретира и усеща. Само така ще се извлече нужната информация от тях. Картите могат да се използват самостоятелно или заедно с книгата.

Хората трябва да разберат чистото намерение, след това нечистото, да се запознаят с правилата на Любовта, да осъзнаят силата на прошката, да сложат край на драмата, да си позволят да разцъфнат и чак тогава могат да се свържат с Любовта. Защото Любовта лекува.

Официалната премиера на „Любовта лекува“ ще се състои на 14 февруари от 19:00 ч. в клуб „Грамофон“.

За автора

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и

пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“, „Тайните на Марс“, „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ и „Приказките на Луната“, издавани от „Апостроф“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара