След натоварената пролет, юни 2022 г. носи благоприятни планетарни влияния, които ще помогнат за постигане на относително спокойствие и известна външна стабилност и предвидимост. Подходящ период за решаване на материални проблеми, преговори и бизнес общуване.

Осезаемите подобрения са от 4 юни – Меркурий преминава в директно движение, което подобрява положението във всички сфери на живота. Няколко дни преди излизането от ретроградност (2-3 юни) Меркурий се забавя, енергиите са концентрирани, събрани, организирани.

В такива дни планетарните влияния стават конструктивни и хармонични. Полезно е този енергиен потенциал да се използва за решаване на индивидуални проблеми. Хората са по-малко разсеяни от дреболии и външни неща, така че постигат целите по-бързо.

Началото на месеца е тревожно, защото Марс е в напрежение с Черната Луна, което дава изостряне на военните конфликти. Аспектът повдига и кармични теми, проблеми на държави, проблеми със сигурността на отделни региони и държави.

На 10-12 юни от хармоничния аспект на Меркурий и ретроградния Плутон, като и двете планети са в земни знаци, можем да очакваме реални, видими резултати на различни нива. Благоприятни дни за бизнес, решаване на имуществени и финансови въпроси, както и за международни икономически отношения. Добър момент за търсене на работа и наемане на нови служители, тъй като в този случай те имат всички шансове да се интегрират хармонично във вече създаден екип.

На 13 юни в 18:27 Меркурий влиза в знака на Близнаци, където има статут на управител. До края на месеца цари атмосфера на лекота, мобилност. Хората имат желание да се срещат, общуват, обменят информация. Това е моментът за търсене на контакти и нови познанства.

На 14 юни в 14:51 пълнолуние в Стрелец създава положителен емоционален фон, хората се чувстват вдъхновени. Това пълнолуние ще засегне всички в глобален мащаб и може да подтикне много страни да формират нова глобална система за сигурност. На фона на дългогодишния транзит на Черната Луна в знака Рак, който характеризира народите и народностите, родината, домът, семейството.

Пълнолунието в Стрелец помага за запазването на традициите, защитата и укрепването на нацията, културата и идентичността. Това може да вдъхнови лидерите на някои държави да създават нови регионални съюзи.

На 21 юни в 12:14 часа Слънцето влиза в зодиакалния знак Рак и започва лятното слънцестоене – кардиналната точка на годината. Третото десетдневие на юни ще бъде пълно със събития, от този период абсолютно всички разбират, че е необходим нов световен ред. Ще бъдат направени първите стъпки в тази посока, които ще доведат до положителни промени. Много държави се обединяват срещу световното зло.

На 23 юни Венера влиза в знака Близнаци в 03:34 часа, започва период на лесна адаптация към новите условия. Хората са отворени, позитивно настроени, което им позволява лесно да се присъединят към нов екип. Всичко, което е свързано с образование, пътуване, организационни събития, успява по най-добрия възможен начин. Съзнанието се изчиства, фалшивата информация вече не се възприема и това ще създаде проблеми в областта на пропагандата.

На 29 юни в 05:52 има новолуние в знака на Рак във връзка с кармична отрицателна точка – Черната луна. В края на месеца емоционалният живот е много нестабилен, появяват се натрапчиви страхове и фобии, неприятни предчувствия. Въпреки това, всички тежки психологически състояния ще изчезнат след няколко дни. Никога не се спирайте на негативното!

ОВЕН

Имате късмет през целия месец! Докажете се, защитете интересите си – късметът е на ваша страна. Настъпва експлозия на жизнена енергия, така наречената „мъжка” сила. Решителността и удовлетворението от вътрешното ви Аз са основните движещи сили зад много от вашите физически действия.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен месец, така че предприемете действия и превърнете всичките си най-смели идеи в реалност. Ще бъдете доволни от резултатите през юни, ако определите една основна цел за себе си. Опитайте се да не се разпилявате по дреболии, концентрирайте се върху основното – и ще успеете!

БЛИЗНАЦИ

Времето, в което интелектуалната и литературната работа е особено лесна. Добър период за четене, умствена работа или придобиване на знания. Благоприятен транзит за журналисти, писатели и лектори. Най-доброто време за провеждане на важни преговори, деклариране на вашите интереси и подписване на документи.

РАК

Пригответе за себе си „предпазна възглавница“, опитайте се да реагирате спокойно на събитията. Може да се почувствате нулирани, празни и тревожни, особено в края на месеца. Работете върху усвояване на информация, концентриране на вниманието, изразяването на своята гледна точка. Основното сега е да не се оставяте в ниските вибрации.

ЛЪВ

Ще почувствате прилив на жизненост и енергия, популярността ви расте. Има повишена креативност и оптимизъм, които ви позволяват да стартирате нов бизнес, да изпълнявате проекти, да сключвате сделки и в същото време да намирате време и ресурси за отдих и забавление.

ДЕВА

Възползвайте се от положителния потенциал на този период, повярвайте отново в себе си. След като размишлявате върху това, което миналото ви е научило, насочете се към това къде искате да бъдете в бъдеще. Имате всички шансове и възможности да промените живота си към по-добро, в съответствие с вашите нужди. През юни ще можете да постигнете най-важните цели!

ВЕЗНИ

Желателно е да сте колкото е възможно повече в компанията на съмишленици. Всяка проява на положителни емоции ще бъде взаимна. Можете да вдъхновите други хора да предприемат действия, да привлечете сътрудничество и хармония. Хората около вас ще бъдат на същата честота на вълната като вас. Преговорите ще вървят гладко, съвместните предприятия ще бъдат успешни.

СКОРПИОН

Вероятно ще срещнете хора, които не подкрепят вашите предложения, мнения или реакции. Период на конфликт, включително в сферата на личните отношения. Не бързайте със заключенията! Каквото и да се случи, инициативата от ваша страна ще доведе до продължителни процеси. Опитайте се да намерите време за почивка.

СТРЕЛЕЦ

Месец на възможности, дългосрочни перспективи, набиране на популярност. Настоящите възможности биха могли да доведат до привличане на хора с еднакво мислене за работа по нови творчески проекти. Успехът до голяма степен зависи от желанието ви да прекарвате по-голямата част от времето си в обществото, да се занимавате с обществени дела.

КОЗИРОГ

Време е да търсите идеи и методи, които са в унисон с вашето настроение. Постоянен поток от информация ще идва при вас от всички посоки. С известно усилие и постоянство ще получите точно необходимата информация. Опитайте се да намерите време за вашето семейство, приятели и съмишленици – точно сега те се нуждаят от вашата подкрепа.

ВОДОЛЕЙ

Неутрален период – едното компенсира другото. Всичко върви както сте планирали, поне по въпроси, свързани със социалния живот и обществените дела. Но вашите изводи и планове може да изглеждат нереалистични за близки и скъпи хора. Личният живот едва ли ще донесе удовлетворение.

РИБА

Месецът е доста напрегнат, миналите ви грешки излизат на повърхността. Опитайте се да сведете до минимум обществените дела, ангажирайте се с индивидуални творчески дейности. Появата ви на публично място предизвиква негодувание, в повечето случаи е завист. Период на преоценка на ценностите, формирането на нови вярвания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара