Folie d’un Soir е новият парфюм на Goutal Paris, който ни изкушава с топли и завладяващи нотки. Роза с флорални, розови, медени нотки се среща с пикантния и жив аромат на розов пипер. Смелото уханно творение смесва още ароматите на какао, смирна и тамян.

Folie d'un Soir

Дървесно-пикантен, Folie d’Un Soir е дързък аромат, който улавя онзи решаващ момент от живота на създателката на Goutal, Аник, в който тя оставя всичко в Париж и започва нов живот в Лондон.

Folie d’Un Soir е част от колекцията Les Parfums de Géraldine – аромати със силен характер и нотка на дързост.

Колекцията Les Parfums de Géraldine разказва малко известен епизод от живота на Аник преди Гутал. Новият аромат Folie d’un Soir, както и Tenue de Soirée, Nuit et Confidences и Etoile d’une Nuit ознаменуват женствеността, която обхваща нейната сложност и противоречия.

Коя е Géraldine?

През 70-те години на миналия век движението за освобождение на жените набира сила в Лондон. В началото на 70-те години Аник Гутал е на 20 години, уморена от пианото, на което е посветила младостта си. Тя мечтае за нови хоризонти. Напуска Париж и заминава за Лондон, където става модел под псевдонима Géraldine.

Folie d’un Soir, както и всички аромати на Goutal Paris, ще намерите ексклузивно в бутиците Salon Olfactive, бул. Патриарх Евтимий 45 и The Circle, Сердика Център, София.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара