Ноември е! Вече е уютно, хладно, тъмно и цветно! С настъпването на есента и приближаващия край на годината, сигурно по-често се обръщаме назад и с надежда гледаме напред. Преминахме през една по-различна, необикновена, трудна и градивна година. Всички стигнахме до двете крайности на представите си за добро и лошо. Пречупихме се през обстоятелствата, отчупихме парченца от себе си и после старателно ги залепихме на местата им. Върнахме ги там, където им е мястото. Не ги загубихме. Те са изградени от опита, решенията и изборите ни ще останат най-голямата ни сила, защото личат и винаги ще ни напомнят, че сме силни и уникални.

Последният ден на октомври ни изпрати с дълбокото Пълнолуние в знак Телец, което сякаш за последно ни даде възможност да осъзнаем, че всичко материално е преходно. Зад всичко, което притежаваме трябва да намираме добрите си мисли, топлото си сърце, искрената си любов и чистата всеотдайност. Ноември ще ни предложи повече топлина, разбиране и попътен вятър, защото няма избор. Време е за глътка въздух и повече лекота.

На 3-ти ноември Меркурий ще излезе от своята ретроградна фаза и от 5-ти ноември ще се отправи в директно движение. Това ще донесе раздвижване в делата, повече разбирателство, хармония и реализирани цели и сбъднати мечти.

На 11-ти ноември Меркурий ще се върне обратно в знак Скорпион. Това положение ще върне стари преговори в действие. Очаквайте информация, която да промени плановете ви, но със сигурност новата подредба ще ви донесе нови възможности и решения.

На 15-ти ноември ни очаква вълнуващото и необятно Новолуние в знак Скорпион. В царството на Скорпиона може да търсим онази мощна сила, която да

преобрази до неузнаваемост нашите мисли и чувства.

Сега можем да си пожелаем сбогуване с миналото, старите модели на поведение и мисли, които сме приемали като непоправима част от характера си. Ще имаме възможност да си пожелаем сбъднати мечти, в сферите на знак Скорпион. Това са страхове, тайни, секс, кредити, наследства и чужди пари.

На 16-ти ноември Марс ще излезе от ретроградната си и стационарна фаза и ще се отправи по пътя си в знак Овен. Оковите падат! Време е смело да настъпите педала на газта и да се отправите на пътешествие към делата, които отлагате в последните 2 месеца. В емоционален план, директният Марс ще ни донесе онова желано и липсващо в последно време желание за действие. Ще има желание, енергия, възможности и настроение. До края на годината използвайте неговото положение в знак Овен да организирате и започнете всичко, което е възможно.

На 22-ри ноември Венера ще започне гостуването си в знак Скорпион. Време е да бъдем себе си. Без маски, лицемерни

усмивки, съмнения, притеснения

и очаквания. Тук Венера ще ни даде възможност да се открием и ще изиска от нас чисти мисли, искреност и честност. Доверете и се! Тя ще ви отведе там, където може би искате да отидете. Ще бъде вълнуващо!

30-ти ноември ще ни изпрати с красивото Пълнолуние в знак Близнаци. То ще осмисли темите, свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, кратките и дългите пътувания, делата и резултатите. Ще имаме време за спирка, на който ще трябва да оставим излишното, което правим.

Е, някак

по-уютен, пъстър и добронамерен ноември

ще ни остави в ръцете на времето и ще ни даде възможност да рисуваме, както можем и каквото искаме.

Най-голямо раздвижване в делата ще имат родените под водни знаци Скорпиони, Раци и Риби. Те могат да очакват новини, полезна информация, нови запознанства и кратки пътувания.

Най-голяма лекота и успех ще чувстват родените под знак Овен, Стрелец и Лъв. Те трябва да бъдат спокойни, че делата им ще получат развитие и сбъдване, дори и по-бавно отколкото им се иска.

Най-голямо успокоение и лично удовлетворение ще имат родените под знак Везни, Козирог и Рак.

Телците, Лъвовете и Водолеите съветвам да почиват повече и да избягват претоварване. Заниманията с рутинни дела са препоръчителни пред нови занимания и поемане на допълните ангажименти.

Близнаците и Девите също ще имат подкрепа на планетите и те могат да очакват нови възможности и повече късмет.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара