На 3-ти ноември, планетата на комуникациите Меркурий, излиза от последната си за годината ретроградна фаза в знак Скорпион.

С директното движение на Меркурий ще се радваме на повече възможности, реализирани планове, лесна комуникация, разбирателство и резултати.

След 5-ти ноември ще е удачно да пазарувате електроуреди и автомобили. Може да подновите преговорите си, но не очаквайте бърз резултат поради ретроградното движение на Марс, което забавя взимането на решения. Ремонтите на автомобили ще се случват бързо и ефикасно. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си.

В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

Между 3-ти и 5-ти ноември Меркурий ще бъде стационарен. До тогава продължава да важи правилото „Не действай“. В тези дни е повишена опасността от пътно транспортни произшествия. Карайте внимателно! Не взимайте ключове решения в тези дни.

До 20-ти ноември Меркурий се движи по пътя, по който вече е минавал преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“, очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето до тогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара