Дигиталният портфейл MyFin е първата българска платформа за бързи парични преводи, онлайн разплащания и издаване на дигитални и виртуални карти, а премиерата му съвпада със старта на месец ноември. Платформата се управлява от лицензираното от БНБ дружество за електронни пари – Майфин ЕАД (MyFin),  собственик на което е Fibank.

В дигиталния портфейл MyFin потребителите могат да издадат мигновено дигитална дебитна карта и да заявят физическа пластика, която ще им бъде доставена по куриер. Картите, издавани от MyFin, са под бранда на Mastercard и с тях може да се правят онлайн плащания, както и плащания на ПОС терминал. Mastercard е технологичният партньор на MyFin, който допринася със своя опит, сигурност и иновативни технологични решения.

Потребителите могат, наред със стандартните преводи, да нареждат и преводи между физически лица – клиенти на MyFin (Peer to peer), чрез плащане с линк. Благодарение на облекчените технологични процеси,

паричните преводи ще бъдат нареждани по-бързо

и с по-ниски такси от традиционните банкови преводи. Клиентите на MyFin могат да се информират в реално време за статуса на средствата си и за извършените трансакции, както и да получат 24-часова консултация от експерти.

Фокусът на MyFin е насочен към предлагането на продукти и услуги, от които динамичният съвременен човек се нуждае в ежедневието си. Визията на компанията е да улесни управлението на финансите от страна на потребителя и да надгражда приложението с нови функционалности. Като част от тази концепция всеки, който иска да се възползва от Advanced или Premium пакет на MyFin до 31 ноември 2020 г. получава като подарък

3-месечен премиум пакет за музикалната платформа TIDAL.

MyFin застава в подкрепа на каузата за по-малко вредни емисии и опазване на околната среда, чрез реализация на различни инициативи. Първата е свързана със самата пластика – за производството й MyFIN избра иновативен материал в партньорство с AUSTRIACARD, като картата е от разградим материал и е опакована в  рециклирана хартия. A за всеки 100 издадени физически карти MyFin се ангажира да засажда по едно дърво.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара