2019 ще година, която ще даде нови шансове на хората да преоткрият самите себе си. В тази година всеки трябва да направи ретроспекция на живота си през последното десетилетие, да направи самоанализ на действията и мислите си и да изкорени недостатъците си.

2019 година ще даде шанс на всеки човек да надгради нови нива и да постигне успехи във всички аспекти – работа, обучение, любов.

Маг Мариела

Това е годината на откровеността и осмислянето на приятелски и роднински взаимоотношения.

Важно е да спомена, че

тя не търпи пришпорване на ниво време.

Веднъж направили стъпките към дадена промяна, трябва да оставите на времето да доразвие действието.

Това не означава да бъдете пасивни. Напротив. Тази година изисква решимост, креативност, гъвкавост в решенията и положителна настройка.

В политически план нещата няма да стигат до сериозни променливи величини. От март до юни ще се променят някои отношения между големите сили и ще се вземат стратегически позитивни решения в полза на човечеството.

За съжаление и през 2019 г. ще се случват

тежки климатични промени,

които ще създадат проблеми на много държави. От януари до март се изисква повече внимание при посещение на екзотични острови . От юни до септември ще се наложи да се съобразяваме със здравето си, защото ще има много климатични аномалии по цялото земно кълбо. От земни трусове, през вулканична активност, наводнения, сериозни горещини и най-важното: нетипична влага за повечето държави.

Ще се наложи хората сериозно да се грижат за здравето си и да си изградят хранителен режим, да поддържат водния баланс на организма и да наблюдават дихателната си система. Най-отговорно съветвам да не се излагате на слънчевите лъчи тази година. Тенът е мода и приятен вид, но здравето е живот.

Изборът е ваш.

Що се отнася до нашата държава, не предстоят някакви сериозни промени на политическо ниво. Отново ще има частични сблъсъци между народа и политиците, ще се търсят нови промени, но за съжаление повечето без резултат.

Относно климатичните стойности в България не се очакват сериозни проблеми. Ще има частични наводнения, но нищо, с което да не можем да се справим.

И накрая.

Както казах, това е година за конструктивна самоанализа и успехи на всички нива. Време е ние, българите, да променим самосъзнанието си и да бъдем позитивни.

Ако искаме добър живот, трябва да запретнем ръкави и да го изградим. Всички заедно. Време е да заличим злобата,

завистта, омразата, надменността, присмеха и мрънкането.

Ще живеем живота, който живее в нас. Време е за позитивна и конструктивна промяна.

Мариела работи в център „Хронос Вита“ София и Плавдив – 0888 800 525

Мариела във Фейсбук.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара