Вуютния следобед на 25-и март, Марс уверено ще прекрачи прага в гостоприемния дом на знак Рак и ще остане обичан и обгрижван в неговите покои до 21-ви май.

Периодът е интересен, защото в него има противопоставяне между природата на буйния и енергичен младеж Марс и прекрасните условия на живот, които ще му предложи гостоприемния Рак.

Домът на знак Рак е винаги подреден, топъл и светъл. В него гостите имат всички удобства, вкусна храна, топла постеля, разбиране и подкрепа. Марс, влизайки тук, се налага да остави тежките доспехи още на прага и да обуе топлите пантофки предоставени от домакина. Време му е за почивка и заслужен отдих, защото през последните четири месеца беше ангажиран с безброй задачи, важни дела, срещи, разговори и реализиране на предоставени възможности в знак Близнаци. Там претърпя и ретроградно движение, което внесе объркване и конфликти ситуации в личен и професионален план.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Марс е воля, кураж, смелост, амбиция, сила, енергия и движение. Това е планетата, която ни движи, създава желания, преследва цели и

превръща мечтите в реалност.

Тя се чувства добре, когато тези възможности са на прицел, защото енергията на планетата е движение, която в периода на гостуването си в знак Рак ще бъде потисната и ограничена с цел почивка и спокойствие.

Възможно е това разминаване между цели и динамика на постигането им да не се харесва и да предизвика усещането за провал, изгубване и лично неудовлетворение.

Периодът е благоприятен за структуриране и довършване на започнати проекти. Знак Рак е кардинален и изключително устойчив на неблагоприятни условия. Използвайте неговата воля за да продължите всичко, което сте започнали до момента. Сега настроението на Марс ще бъде по-меко, структурирано и топло. Това ще ни даде възможност с повече разбиране да погледнем към затворените врати и сили, за да потърсим нови.

Ще се радваме на повече подкрепа

и съпричастност от околните. До 20-и април, няма ретроградни планети на небето.  Използвайте безоблачното време да започнете нови проекти и работите по целите си. В личен план това положение на Марс предразполага към любов, споделяне и търсене на компромиси. Времето е подходящо да бъдете по-открити, честни и искрени. Очаквайте това и от другите, но се стремете да не приемате случващото се лично и драматично. Не забравяйте, че всеки мисли и прави заключения, единствено и само изхождайки от собствените си възможности и гледна точка. Приемете казаното, като подарък и продължете напред смело и категорично. Не бъдете обичливи и приемайте градивно чутото и видяното.

На енергия, положителен заряд и напредък в делата могат да се радват всички Раци, Риби и Скорпиони. Родените с асцендент Рак и Козирог ще усетят този транзит на Марс, като решаване на проблеми,

оптимизъм и напредък в делата.

Подкрепа, топлинка и попътен вятър ще съпровожда родените под знаците Дева и Телец.

Напрежение, неразбиране и лично неудовлетворение ще изпитват родените под знаците Козирог, Овен и Везни. Овните и Везните нямат избор и трябва да приемат случващото се като полезно и необходимо. Освободете ръцете си от всичко ненужно и очаквайте нови възможности и шансове.

Козирозите в следващия месец ще са подкрепени от много други планети и не трябва да увесват нос, заради липса на нови бизнес възможности и застой в личен план. Огледайте се и отделете време на хората, които са до вас. В професионален план делата ви се развиват и

всичко ще се случи, точно когато трябва.

Периодът е спокоен и късметлийски за Водолеите и Близнаците. Време е да сложите ред на делата си и да структурирате по приоритет бъдещите си цели.

Лъвовете ще се радват на разбиране и време да начертаят новите си цели. Превърнете безпокойството в увереност и дерзайте. Изправени сте пред повече решения, но не забравяйте, че това ще ви донесе развитие, независимо от предизвикателствата по пътя.

На Стрелците, Марс ще донесе повече спокойствие и увереност по пътя. Периодът е хубав да обмислите нови начинания и да внесете разнообразие в личния си живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара