Има много начини, по които можем да показваме загриженост към любим човек. Да му се обадим, да му приготвим любимата закуска, да го прегърнем след тежък ден. И ако грижата обикновено се свързва със синоним на уважение, любов, лоялност, то целта винаги е една и съща – показване на любов в най-чистата й форма.

Тази година е различна, преживяхме пандемия и война. Последваха икономически рестрикции и инфлация. Все събития, които ни изправят пред онези най-съкровени страхове и надежди – да сме  здрави, да сме заедно, да осигурим сигурност в едни нестабилни времена. Ето защо тази година имаме предложение за вас. Защо не започнем една нова традиция – да подаряваме грижа, уют и спокойствие на хората, които обичаме? Обикновено избираме цвете, шоколад, просто парфюм. Понякога в последния момент просто грабваме нещо от рафта. И, да, често забравяме, че грижата е най-ценният подарък, онзи различен подарък, от който всички имаме нужда.

Март е месецът, изпълнен с празнични емоции, наричат го „женски месец“. Благодарим на любимите жени, припомняме им колко важни са те и колко много ги обичаме, пожелаваме им здраве. И ако здравето е най-ценното пожелание, то Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост предлагат най-удобния начин да го подарите с грижа за нея: Профилактични пакети с прегледи и изследвания, които всяка жена трябва да прави регулярно, за да гарантира своето здраве.

Профилактичните прегледи имат задачата да откриват заболявания, преди да се появят симптоми или оплаквания. И макар че всички знаем колко е важно ранното откриване на заболяванията, у нас тези прегледи се правят в много късен етап от заболяването.

Профилактични програми се делят по пол и възраст, и гарантират няколко ключови предимства за нея:

  • Планиране в удобно време и без изчакване пред кабинети
  • Прегледи от опитен екип професионалисти
  • Индивидуален подход и адаптиране според персоналните нужди и здравен статус
  • Личен асистент и преводач при нужда
  • Обособен зона с отделен достъп и възможност за уединение

Можете да избирате от стандартни или разширени пакети:

Стандартен пакет: жени до 39 г.;

Разширен пакет: жени над 40 г.

За информация и планиране на профилактичен преглед, посетете страницата ТУК или се обадете на 0895 584 221 за връзка с координатор.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара