Сезонът на Овен ни представя изцяло нов астрологически цикъл, идеален за задаване на смели намерения и започване на нова глава. И докато навлизаме в април и втората половина на слънцето в Овена, огненият, пионерски дух на знака може да се окаже полезен – не само за постигане на успешни крачки по съществуващите проекти, но и за възприемане на промяна, която е почти неизбежна, благодарение на сезона на затъмненията към края на месеца.

Любовта и връзките също ще бъдат основен фокус през месеца, благодарение на планетите на любовта и секса, Венера и Марс, преминаващи през мечтателния, с розови очила воден знак Риби, и няколко други небесни тела, заемащи чувствения земен знак Телец.

Повишената креативност, духовност и личностно израстване също са достъпни, благодарение на срещата между щастливия Юпитер и мистичния Нептун в Риби, която не се е случвала от 1856 г. Считайте това за призив да се настроите – и всъщност да се доверите – на сърцето си, което може да ви служи добре през следващите 13 години. (Следващата среща на Юпитер и Нептун ще бъде през март 2035 г. в Овен.)

Като цяло това е месец, в който да се насладите на въображението си и да останете непредубедени, особено по отношение на любовния си живот, защото след като удари първото от затъмненията през 2022 г., ще се постараете да очаквате неочакваното.

Овен

Наслаждавате се на прилив на увереност и желание да управлявате светлината на прожекторите в резултат на носещото жизненост слънце, движещо се през вашия знак през последните няколко седмици. До 19 април небето е границата по отношение на това колко високо искате да поставите летвата за себе си.

Особено около 1 април, когато новолунието попада във вашия знак, ще се запалите, за да си поставите амбициозна цел, може би свързана с вашия професионален път или цялостно благополучие. Разглеждането на вашето духовно благополучие би било разумно сега, особено благодарение на ориентираната към взаимоотношенията Венера и вашият управител Марс, който се движи през вашата духовна зона от 5 април до 2 май и съответно от 14 април до 24 май.

Финансите също ще бъдат на дневен ред, особено след като планетата на комуникацията и слънцето са във вашата парична зона. Комуникаторът Меркурий ще бъде там от 10 до 29 април, докато пътуването на слънцето продължава от 19 април до 20 май. Независимо дали сте имали намерение да проучвате потенциална странична дейност, доверете се на  мозъка на вашия ментор за възможна нова посока, в която да поведете бизнеса си, или опреснете автобиографията си, за да я изпратите на потенциални работодатели. Това може да бъде суперпродуктивен момент за събиране на информация. Освен това ще положите добра основа за първото слънчево затъмнение за годината, което се пада на 30 април в зоната на вашите финанси. Може да откриете, че размишлявате върху това как сте оценени в работата си и дали е дошло време да промените курса, за да се почувствате по-възнаградени.

Телец

Нека бъдем реалисти, Телци – динамичният сезон на Овена може да е енергизиращ за някои знаци, но може да се почувства направо сънлив за вас, защото слънцето се движи през вашата духовна зона, отвеждайки фокуса ви навътре.

Може да откриете, че напоследък имате допълнителни продуктивни терапевтични сесии или ярки сънища. Около 1-во число на месеца новолунието в тази зона може да бъде прекрасна възможност да насочите това, което научавате за дълбоко вкоренените си емоции, в изграждането на нов път.

Скоро след това моментът ще бъде подходящ и вие да споделите как се чувствате, защото социалната Венера, вашият владетел, ще бъде във вашата зона на приятелство от 5 април до 2 май, което ще улесни свързването с най-близките ви, и пратеникът Меркурий е във вашия знак от 10 до 29 април, засилвайки увереността във вашите мисли и думи.

И докато като цяло сте създание на навика, което предпочита да се придържа към подходи за работа за себе си, за които сте установили, че са изпитани и верни, пълнолунието в ежедневната ви зона на 16-и, управлявано от Венера, може да ви вдъхнови да погледнете на текущия си режим с по-разбиращо око. Възможно е да не постигате същите резултати както преди, и е време да помислите за нов начин да се проявите психически, физически и емоционално. Всеки напредък в това да бъдете по-гъвкави и да приветствате нова перспектива ще ви послужи добре към края на месеца, когато първото слънчево затъмнение за годината удари – във вашия знак – на 30 април. Огромна промяна може да е зад ъгъла, влияеща върху начина, по който представяте себе си и във вашите най-близки и скъпи взаимоотношения. Но вие имате силата да го приемете спокойно.

Близнаци

Тъй като слънцето се движи през зоната ви за приятелство до 19 април, социалният ви живот вероятно е точно такъв, какъвто го харесвате: супер зает и потенциално в пълен вихър.

И около 1 април, когато там настъпи вълнуващото новолуние, ще получите зелена светлина за мозъчна атака или иницииране на ново групово начинание. Може би сте настроени да планирате лятна ваканция с приятели или мислите да се съберете с колеги, за да излезете с бизнес предложение. Каквото и да искате да направите, сега имате  възможност да постигнете големи успехи и да видите желаните резултати след шест месеца.

Не се учудвайте много, ако започнете да се чувствате малко по-малко социални, започвайки на 10 април, защото вашият владетел, пратеникът Меркурий, ще бъде във вашата духовна зона, която е най-личният сектор от живота. Така че повече саморефлексия и почивка може да ви се сторят особено възстановителни, когато преминем в сезона на Телец. Знайте, че всичко е за по-голямото благо да се подготвите енергийно за вашия собствен сезон следващия месец. Не трябва обаче само да дремете този месец. Особено сладък акцент: около 16 април пълнолунието осветява вашата романтична зона, което може да запали вашата самоизразителна природа и да ви улесни да споделяте — и да изпълнявате — вашите желания.

Рак

Без съмнение съзнанието ви е много заето с това как да оставите следа, докато слънцето се движи през зоната на вашата кариера. Независимо дали подобрявате  автобиографията си, обмисляте вълнуващо предложение или  се свързвате със стари колеги за потенциални възможности, новолунието на 1 април може да бъде момент, който променя играта, който катализира дългогодишната, голяма професионална мечта.

Работата с други хора, за да стигнете до там, където искате да отидете, е задължителна, особено след като пратеникът Меркурий се мести в зоната ви за приятелство и контакти на 10 април – и ще остане до 29 – и слънцето е там от 19 април до 20 май. И все пак, въпреки че може да наблюдавате нарастване на инерцията, вие имате желание за още.

Въображението ви може да се развихри на 12 април, защото Юпитер, планетата на изобилието, и Нептун, планетата на духовността, се обединяват във вашата зона на приключения, давайки началото на нов цикъл, който ще продължи до 2035 г. Ще се насочите към начини, по които можете да усъвършенствате набора си от умения, да излезете от зоната си на комфорт, да се насладите на повече личностно израстване и да развиете креативността си в хода на тази дългосрочна фаза.

И около 16 април, когато пълнолунието е във вашата домашна зона, може да сте заети със стремежа си да намерите по-добър баланс между това, от което се нуждаете в личния и в обществения си живот. Слушането на вътрешния ви глас е от ключово значение.

Лъв

С началото на месеца, укрепващото жизнеността слънце, вашият владетел, е във вашата зона на приключения през последните няколко седмици, подтиквайки ви да се отдалечите от всичко светско и твърде удобно. Искате да разтегнете криле, да учите, да растете, може би дори да бъдете зашеметени от отварящо очите преживяване, независимо дали е свързано с пътуване или образование.

Около 1 април новолунието там може да ви вдъхнови да се ангажирате с изцяло нов план, независимо дали това е да се регистрирате за онлайн курс или да резервирате пътуването, за което сте мечтали твърде дълго . Ще намерите доста удовлетворение от свързването на още по-дълбоко ниво с вашия партньор или с някой специален, благодарение на ориентирана към отношенията Венера, която се движи през вашата емоционална и сексуална интимна зона от 5 април до 2 май.

Всъщност, на 12 април, когато щастливият Юпитер и мистичният Нептун се сдвоят там, знайте, че влизате във вълнуващ 13-годишен цикъл, в който най-близките ви връзки могат да бъдат източник на невероятно духовно вдъхновение. И месецът не би бил пълен без много действия и във вашия професионален свят. Докато увереното слънце се движи през зоната на вашата кариера от 19 април до 20 май, вие ще овладеете светлината на прожекторите и ще привлечете вниманието на по-високостоящите – дори повече от обикновено. Ако сте се отклонявали от предназначения си път, надеждите ви да направите впечатление и да получите признание за вашата упорита работа биха могли да бъдат изпълнени, особено около 30 април, когато мощното, разтърсващо слънчево затъмнение удари този сектор.

Дева

Сезонът на Овена може да бъде невероятно задушлив за вас, Деви, благодарение на увереното слънце, което се движи през вашия емоционален и сексуален сектор на интимността. Така че, без съмнение сте усетили това настроение през последните няколко седмици и когато новолунието падне там на 1 април, ще ви бъде представен шанс да зададете силно намерение, свързано с вашите най-близки и най-скъпи връзки .

Ако сте сами и желаете да привлечете партньор, с когото наистина можете да изградите бъдеще, това може да бъде мощен момент за визуализация и други ритуали. Ако сте обвързани, помислете да говорите чрез взаимната си визия за бъдещето с любимия си. След като пратеникът Меркурий, вашият владетел, се премести във вашата зона на приключения на 10 април, където остава до 29-и, тонът се променя, засилвайки желанието ви да учите и да философствате с другите. Може също така да ви е по-лесно да се свържете с приятели и любими хора, които живеят далеч.

Може да откриете, че култивирате нова гледна точка за вашите взаимоотношения един към друг на 12 април, предвид вдъхновяваща среща между щастливия Юпитер и духовния Нептун във вашата зона на партньорство. Тази връзка няма да се случи отново до 2035 г., така че сега ще полагате основата за засилено духовно присъствие във взаимоотношенията за много години напред. (Без натиск – става дума за използване на интуицията ви.)

И около 16 април пълнолунието във вашата парична зона може да ви предложи важни осъзнавания за това как сте били оценени от вашите клиенти, работодател или други ключови играчи във вашата работа.

Везни

Сезонът на Овен привлича вниманието ви към вашите взаимоотношения – дори повече от обикновено – защото слънцето се движи през вашата зона на партньорство, подчертавайки всяка връзка, романтична, платонична или професионална.

Вероятно сте усетили това настроение през последните няколко седмици и около 1 април новолунието също идва, подчертавайки годишния ви шанс да зададете мощно намерение, свързано с това как се свързвате с другите.

И докато вашият управител, ориентираната към отношенията Венера, се движи през ежедневната ви зона от 5 април до 2 май, вие ще обмисляте как можете да бъдете полезни на най-близките си. Разговорите около всичко това биха могли да бъдат на още по-голям фокус от 11 до 29 април, след като пратеникът Меркурий се премести във вашата емоционална и сексуална интимна зона и ще направи още по-лесно извеждането на текущите разговори на още по-дълбоко ниво.

Около 16 април, когато пълнолунието попада във вашия знак, може да се почувствате особено чувствителни емоционално и саморефлексиращи. Ако нещо трябва да се промени, за да се чувствате по-центрирани, особено в най-близките си взаимоотношения, може да е добре да се заемете с това сега. Това е така, защото няколко седмици по-късно, на 30 април, слънчевото затъмнение пада във вашата интимна зона и вие ще откриете, че голяма — вероятно дори зашеметяваща — промяна на курса в най-дълбоката ви връзка може да е необходима за растеж.

Скорпион

През последните няколко седмици увереното слънце се движи през ежедневната ви зона, засилвайки активността около начина на живот и  ежедневните задачи. И около 1 април това може да получи още по-интензивен фокус, благодарение на новолунието там.

Независимо дали сте искали да обърнете нов лист по отношение на грижата за себе си или да намерите повече баланс между работата и живота, ще бъдете овластени да превърнете това в реалност през следващите шест месеца. В същото време игривостта, креативността и спонтанността, на които сте се наслаждавали през целия сезон на Риби, изобщо не са свършили, защото сладката Венера, планетата на взаимоотношенията, се движи през водния знак и през вашата зона за романтика и  себеизразяване от 5 април до 2 май. Марс, един от вашите съуправители, се присъединява към партито от 14 април до 24 май. От своя страна това може да бъде месец, който е колкото причудлив, толкова и пълен със спонтанно задушаващи моменти между вас и някой специален.

Ако това не звучи като достатъчен акцент върху любовта и връзката този месец, добавяме и увереното слънце, което се движи през вашата зона на партньорство от 19 април до 20 май, засилвайки способността ви да придвижвате топката напред, независимо дали това е справяне с финансовите задачи, с партньора ви или изглаждане на конфликти с приятели. И около 30 април, когато първото слънчево затъмнение за годината кацне там, бихте могли да преживеете сериозно разтърсване – началото на нова ера – в една от най-близките си връзки. Време е да помислите как чувството ви за себе си е засилено или компрометирано в рамките на тази връзка – и съответно направете следващия си ход.

Стрелец

Сезонът на Овен може да бъде изпълнен със забавление, радост,  много флиртове, креативност и спонтанност, което определено подхожда на вашата огнена личност. Стрелци, това е благодарение на факта, че слънцето се движи през вашата зона на романтика и себеизразяване .

Около 1 април новолунието също пада там, така че ако сте обмисляли художествен проект, в който бихте искали да се потопите, искате да подобрите профилите си в приложенията за запознанства или да рискувате и детайлизирате скорошна фантазия, това динамично лунно събитие е чудесна възможност да го направите.

И макар да сте пълни с жажда за скитания почти винаги, само няколко дни по-късно, на 5 април, Венера, ориентирана към отношенията, се премества във вашата домашна зона, където ще остане до 2 май, така че да се приберете близо до дома с любимия или близките хора е привлекателна перспектива.

Всъщност, когато вашият владетел, късметлията Юпитер се сдвоява с духовния Нептун във вашата домашна зона на 12 април и стартира вдъхновяващ цикъл, който продължава 13 години, вие ще мислите за своите корени и гнездо и как можете да извлечете най-много духовно удовлетворение от тази област на живота си. Ако това се чувства малко непосилно, имайте предвид, че втората половина на месеца може да ви накара да се занимавате с ежедневни задачи и фитнес, благодарение на движението на слънцето през вашата уелнес зона от 19 април до 20 май. Около 30 април, когато слънчевото затъмнение кацне там, ще е време да обмислите промените, които трябва да се случат, за да се чувствате здрави и центрирани.

Козирог

Тъй като сте толкова целенасочени, може да ви е трудно да забавите темпото и да се насладите на удоволствията от домашния уют, Козирози, но докато увереното слънце се движи през вашата домашна зона – което прави през последните няколко седмици – вие имате сладката възможност да направите точно това.

И около 1 април новолунието там ви дава шанс да влезете навътре и да придобиете яснота около това, което наистина искате от вътрешния си живот. Може да е време да започнете изцяло нова глава, в която да се чувствате по-балансирани, докато сте на професионалния си път и се грижите за емоционалното си благополучие.

След като сладката Венера, планетата на взаимоотношенията, премине през вашата комуникационна зона от 5 април до 2 май, споделянето на мислите ви с приятели и близки става по-естествено.

Можете да очаквате повече партита, креативно и забавно настроение, което ще започне, след като пратеникът Меркурий влезе във вашата романтична зона на 10 април, където ще остане до 29-и. Без съмнение сте копнели за повече възможности да използвате въображението си над рационалния си ум и да се доверите на артистичните си импулси, а сезонът на Телец може да ви предложи точно това, защото увереното слънце се движи през зоната ви за себеизразяване от 19 април до 20 май. Около 30 април, когато слънчевото затъмнение активира тази област от живота ви, може да се наложи промяна в една връзка – романтична или професионална. Ще знаете в сърцето си, че е време да приемете промяна.

Водолей

Докато слънцето, което носи жизненост, се движи през вашата комуникационна зона – както правеше през последните няколко седмици – любопитството ви нараства и социалният ви живот е още по-удовлетворяващ от обикновено. Вероятно сте имали много покани за срещи с приятели и скоро ще имате възможности за създаване на нови – вероятно около 1 април, когато новолунието също се пада в тази зона.

С други думи, вие процъфтявате. Нещо повече, ако сте обмисляли идеи за превключване на потока си от доходи или научаване на повече за нововъзникващи пазари, в които да инвестирате, търгуването с приятели и връзки може да се случи дори по-органично от обикновено, след като ориентираната към взаимоотношенията Венера премине през вашата парична зона от 5 април до 2 май. Не се колебайте да стартирате със смел, въображаем план за игра, особено около 12 април, когато щастливият Юпитер и мистичният Нептун се сдвоят в този сектор, давайки началото на 13-годишен цикъл, който може да насърчи духовния растеж, свързан с вашите ценности.

Около 16 април пълнолунието попада във вашата зона на приключения и същите стари рутинни действия наистина могат да започнат да ви се отразяват емоционално. Разклатете нещата, като проучите как можете да придобиете умения, които ще ви подготвят за нов път в кариерата или дори просто план за ваканция, който може да ви накара да се почувствате освежени и подмладени.

И две седмици по-късно, когато слънчевото затъмнение е във вашата домашна зона на 30 април, ще бъдете принудени да отидете навътре и да размишлявате върху миналото – и вероятно дори върху дълбоки емоционални рани – и това може в крайна сметка да ви донесе усещане за изцеление и оптимизъм за бъдещето.

Риби

Когато преминахме в сезона на Овен миналия месец и слънцето започна своето пътуване през вашата парична зона, фокусът ви се измести от личния ви бранд към увеличаване на доходите ви.

Около 1 април, когато новолунието се пада в този сектор, можете да си поставите мощна свързана цел. Независимо дали смятате, че вашите таланти и енергия не се оценяват както трябва, или сте готови да изведете бизнеса си на следващото ниво, това може да бъде динамичен момент, за да получите яснота и да предприемете първоначални действия. Вие също трябва да се чувствате доста овластени от факта, че вашият сезон наистина не е стигнал до своя край, благодарение на управляващата връзката Венера във вашия знак от 5 април до 2 май и да вземете Марс там от 14 април до 24 май.

Какво означава това: светът говори на вашия език на любовта и мечтите и ви дава начин да придвижите топката напред към целите си, поставяйки ви в мощна и осведомена позиция.

И ще се насладите на един от най-щастливите моменти в годината – вероятно десетилетието, сериозно – на 12 април, когато щастливият Юпитер се сдвои с духовния Нептун, вашият владетел, във вашия знак. (Последният път това се е случило през 1856 г.!) Тези планети, които играят силата, започват 13-годишен цикъл, свързан с духовност, изкуство и мечти, всички ароматизирани с рибна енергия. Независимо дали сте искали да се докоснете до творческата си страна или да направите крачки в личното си изцеление или израстване, можете да разберете какво искате да постигнете и да започнете да го превръщате в реалност сега.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара