Овен

Хороскопът за ноември съветва Овните да почиват повече и да се наслаждават на плодовете на своя труд. Вие доста сте поработили и за слава, затова сте заслужили почит, уважение и премия.

През ноември ще се наложи често да оказвате помощ на възрастни роднини. В личния живот на Овните ще им провърви повече, отколкото във финансите, но вие на това сте разчитали през 2017 г. Ще намерите изход от трудната ситуация в колектива, ако се обърнете за съдействие към влиятелен човек.

Хороскопът предсказва на жените Овни лека депресия. Любим човек ще им помогне да се отърват от нея. Само не трябва да мълчат за своите вътрешни проблеми, за да не се натрупат още повече. По-добре ще бъде Овните да крият раздразнението и апатията си, а холивудската си усмивка да раздават на всички, които заслужават.

Хороскопът обещава на мъжете Овни наситен и интересен месец във всички аспекти. Личният живот ще бъде приоритет, а временно ще се наложи да забравят за работата си. Още повече, че вие всичко сте свършили на време и дори ще получите парично възнаграждение за това. Овните ще страдат повече от обикновено за децата си. Причина за това ще бъдат честите им простуди и хроничните заболявания.

Телец

Хороскопът за ноември предсказва за Телците лидерска позиция, както в семейството, така и в службата. Вие така упорито ще действате и ще изказвате своите мисли, че ще се окажете в числото на преуспяващите.

Благотворителността ще стане за Телците основно действие на сцената на живота. В бита вие ще можете да организирате всичко по най-добрия начин, а с парите се научете да се разпореждате разумно.

Хороскопът за ноември съветва жените Телци внимателно да прикриват уязвимите си места от околните. Иначе ще се озовете в атмосфера на дискомфорт, обиди и незаслужена критика. Телците не трябва да поемат върху себе си повече от това, което могат да изпълнят. В любовта ще се наложи да преминете през изпитание, а също и да се борите със съперница. Но с цялата си жизнерадост и очарование Телците ще се окажат победителки.

Хороскопът препоръчва на мъжете Телци да мислят по-малко за сегашните си проблеми, а спокойно да се занимават с делата си. Всичко скоро ще се нормализира, а неприятностите ще отидат на заден план. Не драматизирайте ситуацията в личния си живот, защото през ноември 2017 година нищо няма да зависи от вас. На Телците им предстои далечно пътуване, затова спешно правете паспорт.

Любовни хороскопи 

Близнаци

Хороскопът за ноември предсказва за Близнаците взимането на важно решение за живота. Ако не забравите за мярката и реализма, всичко ще преодолеете и дори ще останете в играта. Емоциите и излишният риск могат сериозно да навредят на Близнаците, както в любовта, така и във финансите. През ноември мнозина целенасочено ще се откажат от кариера заради семейството. При тях ще се появи желание да се погрижат за близките си и за благоустройството на жилището.

Хороскопът за ноември препоръчва на жените Близнаци да правят нови запознанства, както делови, така и лични. Това ще ви помогне в живота повече, отколкото парите или репутацията в обществото. Важно е да не лъжете себе си през ноември. Правете плановете си по начин, по който не биха навредили на вашите професионални интереси в бъдеще. В любовта Близнаците ще бъдат щедри и верни партньори.

Хороскопът обещава на мъжете Близнаци препятствия в личния живот. Това могат да бъдат съперници, завистници и лъжливи обещания. Не позволявайте на хората да си играят с вас, като с марионетка. През ноември ще бъдат успешни две делови пътувания зад граница. Близнаците ревностно ще се заемат с кариерата и с повишаване на доходите. Само избирайте за себе си това, което е интересно, а не монотонно и скучно.

Рак

Хороскопът за ноември предсказва на Раците светъл живот, който те с нетърпение са очаквали. Всичко лошо и трудно остава в миналото, затова дори няма да си спомняте за неприятностите.

През ноември може смело да сключвате договори, да подписвате документи и дори да смените местожителството си. През 2017 година не е желателно Раците да идеализират хората, особено тези, с които се готвят да свържат съдбата си. Безграничната ви щедрост ще привлече към вас нечестни хора.

Хороскопът обещава на жените Раци и радостни, и не много приятни събития в живота. В кариерата се очакват резки излитания и болезнени падания, но вие ще успеете да преживеете всички катаклизми. Важно е да се вслушвате в интуицията си. Тя няма да ви подведе, а дори обратно, ще покаже на Раците на кого да се доверяват и в какво направление да се движат.

Хороскопът за ноември съветва мъжете Раци по-често да се срещат с приятели и да отделят време на домашните. Вие лесно може да станете жертва на мошеници и манипулатори, затова бъдете бдителни. Раците трябва умело да се разпореждат с бюджета, иначе парите ще изтичат с бясна скорост. При цялата ви безкористност, през ноември трябва да бъдете прагматични.

Лъв

Хороскопът за ноември предсказва на Лъвовете удивителни събития в живота. Много от тях, наистина, ще бъдат шокиращи за тях, а други, обратно, ще им подарят увереност и спокойствие на душата.

Промените в природата ще повлияят на настроението на Лъвовете, които ще поискат през ноември повече да размишляват и да съзерцава, отколкото активно да работят. Царствената натура на Лъвовете ще се примири с това, което не е по силите им да променят. Такава позиция през ноември ще им помогне да постигнат високо ниво в различни сфери.

Хороскопът съветва жените Лъвове да се оставят на течението, да не променят нищо и то рязко, а също да бъдат сдържани и хладнокръвни. Ако нещо внезапно се случи в живота ви, то значи, че така трябва. През ноември  философското виждане за света ще научи Лъвиците да тълкуват по различен начин ситуациите, както в любовта, така и в професионалната сфера.

Хороскопът за ноември препоръчва на мъжете Лъвове да се занимават повече със семейството, бита и финансовите въпроси. Що се отнася до любовта, то тя сама ще ви намери и ще ви озари с топла светлина. Лъвовете ще бъдат толкова енергични в делата, че ще заредят със своя оптимизъм колегите, приятелите и бизнес партньорите. Само не равнявайте хората по себе си, а бъдете благоразумни.

Дева

Хороскопът за ноември съветва Девите да „коват“ съдбата си със собствените си ръце. Между другото, това ще ви се получи добре, ако не се връщате назад. През ноември Девите често ще се усамотяват, за да размишляват за живота и да градят планове за бъдещето. Преди да предприемете нещо, помислете поне сто пъти. Прекалената страст през 2017 година може да доведе Девите до неповторими последствия.

Хороскопът за ноември препоръчва на жените Деви да се заемат с организирането на личния живот и кариерата си. Разбира се, не е лесно това да се съчетае, но при желание всичко ще се получи. Девите не обичат да чакат и да бездействат, затова през ноември за тях ще бъдат характерни прибързаните действия. Само внимавайте да не сътворите грешки в любовта, иначе вашето щастие ще се изгуби, като малък кораб в огромния океан.

Хороскопът предсказва на мъжете Деви много работа, много събития и ярки промени. Вие за нищо няма да съжалявате, а уверено ще гледате напред и ще действате. Мъгливото ноемврийско време ще позволи на Девите да се замислят за това, че по-рано хронично не им е стигало времето. Финансовата ситуация през 2017 година ще бъде по-скоро изчаквателна, отколкото стабилна. Намерете си ново увлечение, което да ви е по душа, за да се разсеете от проблемите.

Китайски зодиак 

Везни

Хороскопът за ноември предсказва за Везните такива събития в живота, които за дълго ще ги изкарат от обичайните им „релси“. Вие непременно ще постигнете успех, ако потискате емоциите си и не демонстрирате кипящия си темперамент в обществото. През ноември  Везните ще бъдат толкова енергични и стремителни, че дори в любовта ще успеят да постигнат благоразположение и признание по свой адрес. Може би вие сте узрели за брак и семейство?

Хороскопът обещава на Везни изпълнение на съкровените им желания. Само помнете, че не трябва да седите пред компютъра, а да действате и само да действате! Вие можете дори леко да рискувате, ако ситуацията го изисква. Искате да си купите дом? Вземете кредит! Искате кариера? Докажете своя професионализъм през ноември 2017 година! Всичко е във вашите ръце, Везни.

Хороскопът препоръчва на мъжете Везни да сменят гнева с умиление, а също да запишат всички свои планове в дневника си. Ако никак не ви върви в любовта, то това е само по ваша вина. През ноември Везните трябва по-често да бъдат сред обществото, а не да се запознават със съмнителни личности в интернет. Ситуацията с парите ще се оправи в края на месеца, когато ще ви върнат стар дълг.

Скорпион

Хороскопът за ноември 2017 година обещава на Скорпионите неспокойно и суетно време. В работата обстановката е напрегната, което ще се отрази върху настроението и реализирането на проектите. За да може ситуацията да се оправи през ноември Скорпионите трябва да се изолират от излишните разговори, спорове и борби с колегите.

В личния живот трябва да изключите излишната мнителност и подозрителност. Още повече, че любимият човек ви се доверява напълно и не ви устройва сцени на ревност.

Хороскопът съветва жените Скорпиони внимателно да се отнасят към своето самочувствие. Никакви пари, кариера и изгодни предложения няма да заменят вашето здраве. В личния живот за Скорпионите ще бъдат важни онези дреболии, на които по-рано не са обръщали внимание. През ноември може да ви направи предложение мъж, когото вие някога много сте обичали.

Хороскопът не препоръчва на мъжете Скорпиони да казват всичко, което им тежи на душата. Особено сред колегите. Вашите думи могат да се изтълкуват не така, както би ви се искало. От финансова гледна точка ноември ще бъде добър месец. Доходите ще бъдат големи и неочаквани, но половината от парите на Скорпионите ще отидат за ремонт на колата, дома и за битови въпроси.

Стрелец

Хороскопът за ноември предсказва за Стрелците много приятни известия и отлично финансово положение. Успехът ще ги съпътства във всички начинания, затова не трябва сами да го спъват с нелепи постъпки.

Ако Стрелците през ноември пожелаят да се реализират в творческата сфера, то това само може да бъде приветствано. Единственото, за което могат леко да се безпокоят е здравето. За него, през ноември, Стрелците трябва да се погрижат.

Хороскопът обещава на жените Стрелци интересни предложения за работа, романтични запознанства и приятно пътуване. Ще бъдете заобиколени от невероятни хора, а в сметката си ще имате прилична сума пари. Изобщо, всичко, през ноември ще се случва отлично за Стрелците. Но при условие, че няма да започнат да разказват поред на всички за своите планове, идеи и щастливия си личен живот.

Хороскопът за ноември съветва мъжете Стрелци да слушат повече останалите хора, а не да се включват в спорове и да натрапват своето мнение. Така ще могат да се включат не само в изгодни проекти, но и ще привлекат в живота си полезни хора. Развитата интуиция и аналитичният ум ще помогнат на Стрелците да намерят добър източник на доходи през ноември.

Козирог

Хороскопът за ноември препоръчва на Козирозите да установяват контакти, да се запознават и повече да общуват. По този начин ще успеете да избегнете рутината и много проблеми от психологично естество, а дори и да срещнете своята половинка. Козирозите в никакъв случай не трябва да се оставят на своята апатия и меланхолия. Ако чувствате, че сте на точното място, не се страхувайте от конкурентите и недоброжелателите.

Хороскопът за ноември предсказва на жените Козирози доста обиди и претенции от страна на роднини. Но и вие самите няма да бъдете склонни да „се затворите“ и да млъкнете. Ако не „изпаднете в дупка“, ще постигнете много в живота. Много промени в работата и в любовта ще бъдат от полза за Козирозите. Не нагнетявайте обстановката с пари, все пак вие самите не умеете да пестите, нали така?

Хороскопът съветва мъжете Козирози да разкрият своите таланти и смело да се заявят в обществото. Вие ще имате много възможности да станете успешни и самостоятелни хора през ноември 2017 година. Можете да започнете да учите, да усвоявате нова професия и дори да сключите договори със задгранични фирми. За Козирозите започва светъл период в живота им, затова трябва да му се наслаждават в пълна степен.

Водолей

Хороскопът за ноември съветва Водолеите да действат във всичко по строг план. В краен случай ще знаете своите пропуски, грешки и обратно, постиженията си.

Изостреното чувство за справедливост ще помогне на Водолеите да изградят отношения със сътрудниците. През ноември не е желателно да пътувате на далече и за дълго. Месецът е травмо-опасен, затова бъдете пределно внимателни.

Хороскопът препоръчва на жените Водолеи да следват пътя, който считат за правилен и надежден. Интуицията ще ви подскаже с кого да си сътрудничите, а кого да избягвате през този месец. Финансовата ситуация ще бъде напрегната, но не трябва да взимате кредити и заеми. В края на ноември  Водолеите ще получат дори повече, отколкото са очаквали, както във финансите, така и в любовта.

Хороскопът обещава на мъжете Водолеи отличен месец, когато е възможно в пълна степен да проявят своето честолюбие и амбициите си. По-малко обръщайте внимание на това, което говорят околните за вас. Ако Водолеите се движат уверено към своите цели, то скоро ще ги аплодират най-успешните хора. Единствено, в тази суматоха не забравяйте за близките си, които са ви подкрепяли в трудни времена.

Риби

Хороскопът за ноември обещава на Рибите невероятен месец, когато ще бъде възможно, най-накрая, да се отпуснете и да си починете. Дори и времето да не е подходящо за разходки, все пак се старайте да често бъдете на чист въздух, а не в затворени помещения.

Грижите и нежността от любимия човек през ноември ще подарят на Рибите невероятни емоции и щастие. Внимателното отношение към парите и работата с документи ще запази стабилността в делата.

Хороскопът не препоръчва на жените, родени под знака на Риби, да си правят дългосрочни планове, както в личния, така и в професионалния живот. Наслаждавайте се на чудесната есен, дишайте с пълни гърди и се радвайте на това, което имате. Рибите могат да създадат конфликтна ситуация сред колегите, ако започнат да доказват своето мнение. Бъдете сдържани през този месец, това ще ви бъде от полза.

Хороскопът предсказва за мъжете Риби тежка конкуренция в бизнеса. Вие дори няма да успеете да се подготвите за такова тежко сражение. Затова пък в любовта ще ви провърви. Рибите ще срещнат жена, с която ще поискат, заедно, ръка за ръка, да вървят през живота. През ноември е по-добре да се откажете от ръководна длъжност, дори и да сте морално готови за нея.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара