Попадали ли сте на бижутата на Goto? Ако сте, то сигурно сте забелязали, че те са по-различни от всички останали бижута, които се предлагат на пазара, защото са нестандартни, сякаш със собствен дух и история. А екипът, когато разказва за различните колекции, винаги ги обединява с мотото “За да запазят спомена жив”. Така ще посрещнат и 8 март. Празникът, който е идеален повод да видите блясъка в очите на любимата, отразен в камъка на пръста й.

6c81f1d148ccc2ae052c4de13de893f220% намаление ви очакват на една от най-продаваните колекции в магазина – EKAN, даваща възможност за персонализиране на повечето модели чрез гравиране на послание, инициали или любимо число. За  този специален празник Goto освен запечатването на момента, подарява  и създаване на нови, красиви изживявания.

s-l1000До 8 март включително всеки, възползвал се да избере от над 20 различни колекции в магазините на Goto, може да спечели уикенд за двама в хотел Арте 5*, Велинград или романтична вечеря за двама в ресторант The Square, София.

Господата със сериозни намерения ще имат възможност да зарадват Жената до себе си и с годежен пръстен от специално изработената за празника лимитирана серия с диаманти.

Diamond

Какво още? На самия 8 март само в магазините на марката ще се подаряват разкошни бели рози на всеки клиент на веригата – нежен комплимент към Вас и Единствената до Вас.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара