Добре дошли в ноември 2023 г. Приключихме с лудостта на затъмненията, но не и с последиците от тях, които ще преживеем през следващите 6 месеца. Следващият сезон на затъмненията започва на 24 март и ще продължи до 8 април.

Месец ноември предлага много възможности да придвижите нещата напред и да свършите нещо. Нямаме значими ретрогради, нито затъмнения, и макар че месецът е наситен с оттенъците на Скорпион, през последната третина на месеца преминаваме в Стрелец, което носи оптимизъм и нов ентусиазъм.

Опитайте се да извлечете всичко, което искате да изстискате от 2023 г., през следващия месец, тъй като през декември вече имаме следващата сянка и ретрограден Меркурий.

А сега за предстоящия месец

2 -3 ноември (Слънцето се противопоставя на Юпитер): Има общо усещане, че всички, включително и вие, се престарават или са с ужасно раздуто его. Изглежда, че темата на тези дни е „прекалено много“. Така че, да на оптимизма и проявяването, но не и като се изказвате с права.

3 – 4 ноември (стационарен Сатурн): Избягвайте да започвате дългосрочни проекти, тъй като стационарният Сатурн е като старо дърво, което се е вкоренило здраво и отказва да помръдне. Възможно е да се появят отново някои страхове и несигурност. Възможно е да ви е по-трудно да се справяте с шефове и началници.

3 – 5 ноември (Венера се противопоставя на Нептун, а Меркурий – на Уран): Сезонът на противопоставянията продължава и през първата седмица на ноември сякаш сте попаднали между сили, които се борят за вас.

Възможно е да има дълбоко разочарование във връзка с финансова сделка или партньорство. Около вас има и неукротим блясък или хаотична комуникация. Това е добро време да ви хрумнат ярки идеи, но не се опитвайте да ги реализирате до 6 ноември.

5 ноември (Сатурн става директен): Бавно ретроградният период отслабва и нещата могат да започнат да текат отново, особено що се отнася до дисциплината, дългосрочните проекти, взаимоотношенията и кариерата ви.

6 – 7 ноември (Меркурий прави тригон с Нептун, а Венера прави тригон с Плутон): Голяма промяна в небесното настроение, тъй като преминаваме от противоположни сили към хармонични. Налице е голяма доза интуиция, канализация и медиумизъм. Налице са добри финансови възможности, както и чудесни вибрации с партньорите в живота и работата. Това са артистични и поетични дни, в които информацията постъпва от различни източници.

8 ноември (Венера навлиза във Везни до 4 декември): Венера сваля монашеските одежди и облича модните си тоалети. Тя отново се връща към ролята си на дама на справедливостта, както и на светска дама. С други думи, тя обича да е отново в своя двоен знак – Везни. Връзките могат да протичат по-добре, както и стремежът към справедливост. Чудесно време за дизайн.

8 – 9 ноември (Меркурий секстил Плутон): Интензивна комуникация и способност да лекувате и решавате проблеми с влиятелни хора или с хора, с които споделяте дълбока интимност. Магията и трансформацията са във въздуха.

10 ноември (Меркурий квадрат Сатурн): Конфликти и предизвикателства, причинени от неправилна комуникация, дезинформация или грешки. Забавяне на пратки, предизвикателства при координирането и трудни отношения с авторитетни личности.

10 ноември (Меркурий навлиза в Стрелец до 1 декември): Меркурий е в изгнание в Стрелец, поради което комуникациите могат да бъдат нарушени през следващите няколко седмици. Това разположение на Меркурий благоприятства четенето, писането и заниманията с философия, религия, образование и евентуално оздравителни отношения със свекърви или чужденци. Добре е за пътуване в чужбина.

11 – 14 ноември (Марс и Слънцето се противопоставят на Уран): Навлизаме в едноседмичен период, в който Марс и Слънцето са залепени един за друг и се противопоставят на непредсказуемия будител Уран. Внимавайте, всичко може да се запали точно сега. Насилието, агресията и безпокойството са в изобилие. Бъдете особено внимателни, докато шофирате, пишете, публикувате, говорите. Има и по-голяма вероятност за наранявания и инциденти, които чакат да се случат, така че не забравяйте да дишате дълбоко и да ходите, да мислите, да говорите бавно.

13 ноември (Новолуние в Стрелец): Предизвикателно новолуние, което се противопоставя на Уран и същевременно е в съвпад с Марс. Подходящо време за започване на нови проекти, свързани със средствата за масова информация, образованието, пътуванията и правото. Атмосферата обаче е импулсивна и гореща, така че бъдете особено внимателни. Новолунието в Стрелец може да ви подтикне да шофирате или да се движите твърде бързо. Опитайте се да бъдете по-спокойни.

15 ноември – 21 ноември (Слънцето съвпада с Марс): Температурата е висока, тъй като Марс, планетата на войната, и Слънцето стоят заедно. Усещането е за нашествие в Овен, което ни принуждава да предприемем действия, да преосмислим себеизразяването и идентичността си и да решим кое е достатъчно важно, за да се борим. Бъдете внимателни към импулсивните и агресивни тенденции.

13 – 17 ноември (Меркурий секстил с Венера): Този аспект не е достатъчен, за да компенсира струпването на агресивни планети по-горе, но може да послужи като парамедик на бойното поле. Партньорите и значимите хора могат да се притекат на помощ и да предложат помощ. Добър ден за продажба на произведения на изкуството или други предмети, с които изпитвате емоционална връзка.

16 – 18 ноември (Слънце и Марс в тригон с Нептун): Това е магически аспект на мистицизма, интуицията и психическия поток. Много творческо и ефирно време, в което мечтите и въображението се подсилват от Слънцето. Тъй като Марс участва в този благословен ден, не забравяйте да действате според интуицията си. Възможно е също така да има ситуация, в която да правите неща, без да знаете защо, само за да откриете по-късно, че интуицията ви е помогнала да се подготвите за определено събитие или ситуация.

19 ноември (Минерва навлиза в Скорпион до 6 февруари 2024 г.): Минерва, богинята на мъдростта, сега е в Скорпион и може да ви помогне в стратегическото планиране на инвестициите, работата с чужди пари и таланти, както и да ви свърже със силите на тантрата. Съществува чудесна възможност за изцеление и трансформация чрез интелектуални занимания. От вас ще се иска да бъдете задълбочени с ума си, да стигнете до същината на нещата. Чудесно за изследвания, проучвания, разкриване на истината.

20 – 22 ноември (Слънце и Марс в секстил с Плутон): Днес се отваря малка вратичка с възможности, може би призив за действие, който може да ви свърже с вашата сила, страст и устрем. Двамата управители на Скорпион са в хармония и са благословени от Слънцето. Силите ви за трансформация достигат своя връх.

22 ноември (Слънцето навлиза в Стрелец): През следващите 30 дни всички ние сме Стрелци. Упражнявайте своя оптимизъм, приемане и лек приключенски дух. Образовайте се и бъдете образовани, пътувайте, наставлявайте и се учете. Стрелецът е знакът на истината, затова бъдете автентични и говорете истината.

22 – 23 ноември (Слънцето е в квадратура със Сатурн): Възможно е да има някои борби за власт между бащини фигури, шефове и началници, които да ви накарат да се чувствате неспокойни. Възможно е да бъдете принудени да предприемете действия, които не бихте желали.

24 ноември (Марс навлиза в Стрелец до 4 януари 2024 г.): Марс обича да е в Стрелец – знака на Брус Лий и много други майстори на бойните изкуства. Чудесно време за действие, бизнес и проекти извън собствената ви страна или с чужденци. Налице е страст към намиране на истината, борба за справедливост и образование. Внимавайте с прекаления оптимизъм или с това да казвате „Да!“ за твърде много неща.

24 – 26 ноември (Марс в квадратура със Сатурн): Сега е ред на Марс да направи квадратура със Сатурн. Непокорният войник отказва да изпълни заповед. Бъдете внимателни за прекомерно обучение или наранявания. Служители или непокорни деца могат да представляват предизвикателство за вашата власт.

26 – 28 ноември (Венера съвпад Южен възел): Възможност да се освободите и да отхвърлите проблеми или модели във взаимоотношенията. Ако трябва да се разделите с някого в живота си, това е подходящо време за това.

27 ноември (Меркурий прави квадратура с Нептун): Не е най-доброто време за логично и разумно мислене. Най-добре е днес да си вземете дълга сиеста, да се разходите в зелена среда и да избягвате да реагирате. Не се вслушвайте в сънищата си тази вечер.

27 ноември (Пълнолуние в Близнаци): Докато Луната е в квадрат със Сатурн и в противоположност на Марс, тя получава помощ от Плутон. Подходящо време за завършване на процеси или проекти, които са свързани с информация, маркетинг и продажби. Ще се окажете между истината и лъжата, автентичността и фалша. Стойте настрана от лицемери и измамни фирми или хора.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара