Редом до вас крачи успехът. Ще усещате, че някой отгоре, от далечна галактика се грижи за Телците. И ето – резултат!
Важно е да не изпуснете възможността да направите живота си още по-слънчев и позитивен. Но не разчитайте на вечно блаженство и хармония. Още нещо, ако се „програмирате за добро“, то така и ще бъде. Още повече, че Телците ще имат всичко за това, ум, реалистичен поглед и увереност в себе си и във финансите.

Спомнете си периода от май до декември миналата година. Тогава ви е било ясно, че съдбата ви глези. Много от желанията ви се осъществиха.

Сайтът на астролог Мая Павлова

Хороскопът за 2024 година предсказва на Телците късметлийски период от януари до юни. Много от плановете ви ще се реализират успешно. Само не снижавайте деловото темпо, бъдете усърдни и не се предавайте при появата на проблеми. Разширявайте границите си, силата и знанията ще ви стигнат. Много ще зависи от правилния избор. Ако Телците не се съмняват и не се колебаят дълго, ще се окажат фаворити.

Не се бавете, взимайте стремително решения и работете в перспектива. Възможностите да преуспеете ще бъдат много, особено, ако бъдете активни от януари до юни.
Плодовете ще узреят и ще ви зарадват с вкуса си, ако редовно „ухажвате“ дървото.

За Телците може твърдо да се каже, че са работохолици. Те знаят, че парите идват само благодарение на упорита работа. Затова, през 2024 година ще бъдете неуморни, но и добри резултати ще получите – прилична заработка, бонуси и нови източници на доходи.

Хороскопът обещава стабилност в материалната сфера. Ще се почувствате самодостатъчен и уверен човек.

Хороскоп за 2024 година за жените Телци

Обаятелна усмивка, интелект и неподражаеми маниери на поведение… Всичко това ще привлича мъжете в жените Телци! Самотните дами могат да завържат красив и дълготраен роман, а след това да скрепят отношенията с партньора си с официален брак. Хороскопът за 2024 година не съветва жените Телци да планират раждане на дете. Нека поживеят един с друг.

Ако сте склонни към напълняване е наложително да спрете тестените, сладките изделия и пасивния начин на живот. Най-добре се запишете на фитнес или на басейн, преразгледайте начина си на хранене. Тогава ще се радвате да видите своя образ в огледалото, ще бъдете стройни и още по-очарователни.

Хороскоп за 2024 година за мъжете Телци

Работата ще бъде на първо място за мъжете Телци. Постоянно ще мислите за повишение и как да постигнете нови победи. Естествено, без упорит труд не може да се говори за постигане на перспективните цели и професионализъм.

Но, ако се трудите упорито, хороскопът за 2024 година обещава кариерен и финансов ръст. Ще се появи възможност не само да станете ръководители на предприятие, но и да обучавате начинаещи специалисти. Още повече, че мъжете Телци има за какво да се гордеят и какво да споделят. Опитът и знанията им са големи.

2024 година ще бъде благоприятна за частните предприемачи, ако предварително се погрижат за развитието на своя бизнес и сключат изгодни договори.

Любовен хороскоп за 2024 година за Телец

В първата половина на годината, Юпитер ще пътува по вашия знак. Това ще ви придаде чар и привлекателност.
От началото на годината до средата на февруари е благоприятен период за изграждане на нови отношения. Те могат да бъдат страстни и необичайни. В това време сте способни на авантюристични постъпки, заради любов.

Спокойни, премерени отношения няма да ви устроят.
От 11 до 30 март е добро време за съвместни развлечения. Свободните Телци трябва да прекарват повече време извън дома, за да се запознаят с интересни хора.

От 29 април до 23 май Венера ще бъде във вашия знак, което означава, че периодът е чудесен, за да обърнете внимание на себе си и на своя имидж и, ако е необходимо да коригирате нещо. Успехът ще ви съпътства в романтичните приключения. Ако е необходимо, бъдете инициативни в отношенията. Този период е подходящ да заявите това, което вие искате. Вие сте така привлекателни, харизматични и самоуверени, че никой не може да ви откаже.

От 17 юни до 11 юли 2024 е добър период за запознанства. И те могат да бъдат толкова много, че да не можете да разберете кой ви харесва и кой не. Връзките, по-скоро, ще бъдат повърхностни, но ще откриете, че кръгът ви с приятели се е увеличил.

От 11 юли до 5 август 2024 е добър период за тези, които са семейни или в двойка. Отделяйте повече време на близките си. Ако искате да запознаете родителите си със своя избраник, то този период е подходящ за това. Някои ще решат да заживеят заедно през този период.

През август Венера ще се намира във вашия дом на любовта, но, заради ретроградното движение на Меркурий, не трябва веднага да правите планове. Но времето е подходящо за помирение, разрешаване на недоразумения и съвместна почивка.

В средата на есента може да се запознаете със сериозен, надежден и приятен човек. Съществуват големи шансове за дълготрайни отношения.

Финансов хороскоп за 2024 година за Телец

През 2024 година, Телците имат всички шансове добре да заработват. Юпитер ще се движи във вашия 1-ви дом до 26 май носейки ви успех в начинанията и личната инициатива. А след това ще премине в дома на финансите и се открива възможност за заработване на пари.

Началото на есента е благоприятно време за заработване, но заедно с някой, в партньорство.

Май, юни, юли 2024 са отлични месеци за търсене на работа и започване на собствен бизнес. Ще се вслушват във вашите делови предложения по отношение увеличаване на приходите.

Ще можете да разчитате на изплащане на бонуси, повишаване на заплатата и в длъжност. През юни, на много Телци ще им се наложи да се забързат по отношение на изкарването на пари, ще се наложи доста да пътуват и да правят контакти. В това време контактите ще бъдат много важни за увеличаване на бюджета.

От 11 юли до края на месеца, Венера влиза в 4-ти дом, сферата на дома и семейството. Много пари ще харчите за ежедневните нужди, ремонти и за близките си.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Телците, че от 23 септември до 11 ноември, за заработката им, важна роля ще играят други хора. Може да има различни варианти – някои да зависят материално от своя партньор или от родителите.

На други ще им се предостави възможност да заработят повече в качеството си на партньори на някого. Може да обединят финансите с приятели, роднини, колеги и да започнат обща дейност.

Служебен хороскоп за 2024 година за Телец

След новогодишните празници, Телците могат уверено за запретнат ръкави и да се заемат с работа. Активността ще бъде плодотворна до средата на март. Благоприятна ще бъде както самостоятелната, така и съвместната дейност.

След това, разположението на планетите и движението на ретрограден Меркурий през април няма да способстват за бързото развитие на делата. Затова пък, в този период ще можете да довършите това, което отдавна сте изоставили.
Хороскопът за 2024 година показва на Телците, че май е най-добрият месец за проява на инициатива, за установяване на контакти, водене на преговори и приключване на сделки.

Колкото повече показвате пред колегите и шефовете своите таланти и способности, толкова е по-голяма вероятността да ви забележат и да ви повишат в длъжност. Важно е да не поемате отговорност за други хора и да не започвате да помагате на всички. Марс, през този месец, ще се намира в 12-ти дом и може да ви склони към безвъзмездна помощ и жертвоготовност.

В началото на лятото ще бъдете настроени към практични резултати. Няма да ви устройва просто да се показвате, а ще работите само за съществена изгода.

Лятото се гответе за командировки. Ще пътувате доста, ще има преговори, звънене по телефона. Буквално ще приличате на хамстер в колело.

Септември ще донесе успех на творческите хора. Ще почувствате прилив на вдъхновение. Възможностите за разпространение и продажба на вашите работи ще се разширяват.

Гответе се за много работа през октомври. Ще имате много дребни, но необходими дейности.

През ноември ще бъде успешна съвместната дейност, решаването на юридически въпроси и търсенето на партньори.

Здравен хороскоп за 2024 година за Телец

Като цяло, състоянието на Телците ще бъде добро. Единственото, което може да ви огорчи са излишните килограми. Но тук има изход – придържайте се към подходяща диета, движете се повече и не се хранете през нощта.
Не пренебрегвайте старите болежки. Профилактичните мерки и редовните прегледи при специалисти ще ви помогнат да избегнете обострянията им. Между другото, особено опасен период, за тези, които имат хронични болести, е между 18 януари и 12 февруари.

Телците трябва да се откажат от рисковете и екстремните дейности, във всичките им прояви. Иначе ще се наложи да посетят травматолог и хирург, и изобщо, да попаднат в болничното легло.

За пълноценна почивка или санаториум, изобщо за отпуска, периодът между 24 април и 19 май е много подходящ. Това е страхотно време за възстановяване на енергийните запаси.
С особено внимание се отнасяйте към своя организъм в периода 18 септември – 13 октомври. Никакви натоварвания и преумора! Запомнете най-удачните и спокойни дати за 2024 година – от 31 март до 24 април, от 19 май до 12 юни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара