Turkish Airlines ще поднови ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица – 3 сутрешни и 5 вечерни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

От модерното Летище Истанбул пътуващите могат да преоткрият света и да посетят някоя от 209-те дестинации, до които Turkish Airlines лети в момента. Без значение дали търсите екскурзия в град с богата култура, или мечтаете да посетите някое отдалечено, екзотично място – обширната мрежа на Turkish Airlines предлага нещо за вас. Някои от най-вълнуващите локации, на които може да се насладите, включват Малдиви, Сан Франциско, Женева и много други.

Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA).

Facebook Twitter Google+

0 Коментара