Форум бременност и детско здраве идва с ново онлайн издание – на 17 октомври, от 16:30 часа, на живо на Puls.bg

„Форум бременност и детско здраве“ на здравния портал Puls.bg ще срещне отново бъдещи и настоящи родители с едни от най-изявените специалисти в областта на майчиното и детското здраве. Онлайн студиото ще се излъчва на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията. И този път Форумът ще отговори на най-честите въпроси, свързани с бременността, раждането и детското здраве.

Акушер-гинекологът д-р Иван Диков от УСБАЛАГ „Майчин дом“ ще говори по тема, която вълнува повечето бъдещи майки – повръщането по време на бременността. Специалистът ще разясни дали то е опасно и в кои случаи жените трябва да потърсят медицинска помощ. Д-р Румен Велев, изпълнителен директор на II САГБАЛ „Шейново“, ще сподели как позицията на бебето преди терминa може да повлияе върху начина на раждане.

Друга важна тема ще засегне е кърменето. Консултантът по кърмене Ася Демирева ще отсее фактите от заблудите около този процес.

Експертите ще дадат съвети за това как бъдещите майки да се справят с косопада вследствие на бременността и какви са ползите от приема на пробиотици за нея и детето. Психологът Лучия Таскова ще обясни защо децата лъжат и какво се крие зад опитите им да ни подведат.

По традиция гост на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъде и популярна личност, която ще се покаже в непозната роля – тази на родител. И този път екипът на събитието е подготвил изключително интересна среща с много любима на публиката личност. Коя е тя – очаквайте подробности съвсем скоро.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара