В първите часове на 14 октомври ще настъпи третият и последен за тази година ретрограден период на Меркурий, който ще продължи до 3 ноември, между градусите 11 в знак Скорпион и 25 в знак Везни.

В този период бъдете внимателни, преценявайте добре какво и на кого говорите или пишете. Съществува тенденция, че всичко, което би могло да бъде разбрано неправилно, ще бъде именно така изтълкувано. Избягвайте да подписвате важни документи и не стартирайте нови дела. Очаквайте хаос в комуникациите, пощите, техниката и транспортните средства. Бъдете по-внимателни и пазете личните си вещи. Загуби или неразбирателства между хората са съвсем възможни.

Децата ще бъдат по-разсеяни и нервни, проявете разбиране и търпение към тях. Не купувайте нова техника. Отложете ремонта на колата си за друг период. Шофирайте внимателно! Бъдете търпеливи към резултатите в делата си, както и към околните.

Сега е моментът да се върнете към недовършени проекти и

поправяне на допуснати в миналото грешки.

Ако нещо е било неразбрано или направено не както трябва, сега се вгледайте добре и ще видите начин да го направите по-добре. Сега можете да прозвъните обявите за работа, по които сте кандидатствали и нямате обратна връзка. Периодът е благоприятен за връщане на стари дългове и изясняване на отношения, които са били отлагани във времето.

Всичко, което правите, като продължение на създадена вече ситуация ще бъде успешно.

В търговските сфери се очаква завръщане на стари клиенти. Сега времето е подходящо да се свържете с настоящи клиенти за увеличаване на продажбите и търговските показатели.

В знак Скорпион, ретроградният Меркурий ще преживее истински реставраторски период, който ще ни донесе сили, воля и желания за промяна. Бъдете наблюдателни към това, което ви се случва. Възможно е да имате чувството, че нямате сили и инструменти да влияете на случващото се. Не се съпротивлявайте на промените и оставете хаоса да сътвори нещо ново, красиво и полезно за вашето бъдеще.

Между 14 и 21 октомври Меркурий ще прави напрегнат аспект с планетата Уран. Това ще предизвика вълна от нетърпение и желание за промяна. В емоционален план ще

имаме нужда да бъдем чути

и да сложим край на търпението си. Използвайте това желание, за да осъществите отлагани срещи и разговори, но се пазете и избягвайте необмислени и крайни решения, които могат да разрушат създаденото до момента.

Одобрявам смелостта в разумни граници, защото тя е тази, която ни подкрепя да бъдем себе си. Да споделяме, да търсим, да променяме, да градим и да се развиваме, но нека сега тази промяна бъде по-доброто за нас, а не просто ново, без смисъл и необходимост.

В професионален план очаквайте провалени срещи и отложени разговори. Време ще е да обмислите плановете си и да ревизирате делата си. Често затворените врати са повод да потърсим друг вход. Не се фокусирайте върху проблемите, а потърсете нови възможности и хоризонти за развитие.

Между 28 октомври и 3 ноември Меркурий ще прави напрегнат аспект със Сатурн, Юпитер и Плутон. Време ще бъде да направим точен анализ на важните ни теми. Да отстраним грешките си и да открием пропуските си. Нека енергията на аспекта ни даде сили и воля да се разделим с ненужните хора и занимания и да продължим по пътя си по-спокойни, мъдри и щастливи.

Партньорството на ретроградния Марс ще гарнира периода с повече недоволство, гняв и бързане. Използвайте създадената енергия за спорт, любими занимания, срещи с любими хора и грижа за себе си.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара