С първите слънчеви лъчи си поставихме за цел да ви разкрием кои са всички съставки, които заедно, допълвайки се, могат да ви помогнат да постигнете безупречната морска почивка, за която си мечтаем цяла година.

Прокарвайки пръст по дължина на източната част от картата на България, се спряхме на  особено интересно място, което събира на едно място лукс и природа, плаж и море, бохемство и изтънченост, безвремие и истински релакс. „Къмпинг Градина“ е най-старият, но и най-популярен къмпинг у нас, който години наред е летен дом за хиляди къмпингари. Днес обаче той е далеч по-голям и разнообразен, превръщайки се в любима морска дестинация както за почитателите на почивката сред природата, така и за любителите на лукса и изтънчения вкус.

Морски къщички на крачка от морето

Въпреки че сме фенове на автентичното къмпингуване, не може да не признаем, че бунгалата на „Къмпинг Градина“ са истинско дизайнерско бижу, които си струва да изберете за лятната си почивка. Вътре ще откриете всичко, което ви е нужно и за което дори не сте си помисляли, че би могло да ви потрябва.

Нашите три любими неща в тези бунгала безспорно са: терасите и гледката към морето, минималистичното обзавеждане вътре и мивката в банята. От рецепциониста на смяна разбрахме, че мивките са произведени от специален камък, който може да се набави само от една единствена река във Виетнам. Е, може би това е част от причината баните да изглеждат като извадени от каталог…

Хамаци и палмови храсти за разкош

Разбира се, бунгалата не са всичко, заради което „Къмпинг Градина“ е любимото ни място. Цялата атмосфера на комплекса, спокойствието, което само морският бриз може да ти донесе и голямото пространство в самия къмпинг са безценни. Те са задължителни за перфектната морска почивка и в никакъв случай не трябва да се пренебрегват. А в допълнение към тях – за разкош, в целия комплекс и на плажа са разположени много хамаци и палмови храсти, които допълнително облагородяват мястото и те пренасят в съвсем различен свят.

Чист релакс за по-чист плаж и море

Последната важна съставка за идеалната морска почивка е проста и без нея просто не може. Хубав и чист плаж, с фин пясък и кристално море. Ако мястото за настаняване, което сте избрали не разполага с такива, то нашият съвет е да бягате далеч. Все пак, почивката на море трябва да бъде на море. Басейните са отворени целогодишно…

„Къмпинг Градина“ има уникалното предимство да се намира на може би най-хубавия и обширен плаж в България. Затова тази година от „Къмпинг Градина“ са организирали и специална екологична инициатива, с която да мотивират туристите да пазят родното Черноморие чисто. На 17 юли къмпингът ще проведе целодневно плажно еко парти с много музика и освежаващи коктейли. По време на него всички, за когото поддържането на морето и плажовете ни чисти, е кауза, може да се включи в еднодневното чистене на плажа. От „Къмпинг Градина“ са осигурили торби и ръкавици за всички, които искат да участват в чистенето, а в края на деня с томбола ще бъде изтеглен един, който ще спечели безплатна уикенд почивка в къмпинга.

По-добре чисто, отколкото късно затова запретвайте ръкави и тръгвайте към „Къмпинг Градина“, защото грижата към опазването на околната среда трябва да бъде насърчавана. А и защото сме сигурни, че коктейлите на плажа ще си заслужават!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара