Включих се в един онлайн клуб с интригуващото име “Говорим си за секс”. Регистрирах се с някакъв идиотски прякор и започнах да се навирам в дискусиите, които се лееха 24 часа в денонощието. Този клуб, за разлика от други в същия портал, беше доста активен. Понякога към една тема се навързваха по 100–200 реплики. В началото беше интересно, после леко ми доскуча, а сега оценявам, че все пак съм надникнал в един своеобразен свят.

personal-260581_640 (1)

В него дамската част (естествено, по-интригуващата за мен), макар и малко условно, подреждам в различни групи. Постоянна персона в клуба е

Жизнерадостната

Тя вероятно е между 20 и 30 години, не е красавица, но притежава сексапил. Няма комплекси, жъне успехи в интимния живот, опитна е в секса и чат-пат сменя партньорите си. За нея няма теми табу. Жизнерадостната “идва” в клуба най-вече, за да сподели своите завоевания. Те я изпълват с гордост и тя иска да ги разкаже на много хора. Да, нейните писания много често са разкази на случки: “Снощи той беше невероятен. Но и аз го подлудих още от антрето, където захвърлих всичките си дрехи…”

Любопитната

е другият основен типаж в клуба. Тя е може би под 20 години, направила е първите си крачки в секса, които обаче невинаги са й доставяли радост. Любопитната желае да научи повече за мъжката природа, за женските хитрини и майсторлъци. И често търси съвет: “Моят приятел се опитва да ме гали, но пръстите му ми причиняват болка. Какво да му кажа?” Любопитната реагира отрицателно и дори гневно на теми, които осмисля като унижаващи жената. По едно време всеки ден мъжете в клуба пускаха теми за анален секс, на които нашата приятелка гнусливо се мусеше. Но тъй като Любопитната е дошла да се учи, постепенно привиква към “безобразните” теми и неминуемо стига до въпроса: “Може би бих опитала, ако той е Той, но няма ли леглото ни да заприлича на тоалетна?”

Моторът

на клуба е от женски пол. Сигурно е над 35. Сексуалните й познания се опират на практиката, но и на теория, почерпена от специализираната литература. Тя се изживява като гуру, непрекъснато е в мрежата и бди животът на клуба да не залинее. Демонстрира изключителен, дори болезнен ентусиазъм, участва във всички теми и сама пуска по 2-3 на ден. Моторът пише с брилянтната техника от порнографските бестселъри и си мисля, че буди завист у Жизнерадостната и депресира Любопитната. Макар че едва ли настоящият й интимен живот е това, което демонстрира. То откъде време за такъв живот!

И накрая за

Сърдечната

Тя е характерна, възлова фигура в клуба. Интересува се, естествено, от новите тенденции в секса, но те не са най-важното за нея. Сърдечната търси най-вече своя емоционална среда, свой периметър на чисто човешки връзки, които в реалния живот очевидно са й в дефицит. Клубът за нея е повече от приятелска компания, от семейство дори. Постоянните клубари схваща като най-близки хора и искрено ги обича, без да е виждала някой от тях. В своите емоции Сърдечната понякога загърбва здравия разум и изпада в крайности. Ето един пример.

Клубарката N.

омерзена от наплива на нови хора, които според нея принизяват дискусиите, излезе със странно предложение: „Това е нашият клуб! Ние го създадохме с толкова любов. И какво – влизат разни идиоти с мръсни крака, заливат ни с л… . Нека ние, старите клубари, подложим на гласуване подобни говеда. И като решим, че някой не е за нас, да го банваме.” Тази идея сепна всички ни. Някои не реагираха адекватно: “Да, така е, говеда, но… технически е страшно сложно да ги изхвърлим. А и какво им пречи после да се регистрират по нов начин.” Други клубари (между тях и дами) откликнаха точно: “Как така ще поставим бариера пред свободен онлайн клуб? Значи да се опорочи идеята за такова общуване! Кои сме ние, че ще решаваме?  Кой ни е определил като най-достойните? Аз съм категорично против банването!” В крайна сметка предложението на N. бе отхвърлено. В клуба и до днес гастролират “говеда”. Но там като в Дядовата ръкавичка са се настанили и лъвици, слонове, мечки, антилопи, динозаври… И се говори за оргазми, френска любов, онанизъм, групов секс. За да се пръкне изневиделица някой не по-маловажен проблем, който засяга, да речем, релацията личност–група или пък покълнването на тоталитарните рефлекси.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара