Защото банята не може без душ, Roca добавя към специалните летни предложения 2018 избор на решения за душ на изгодни цени.

Душът ни дава свежо начало или успокояващ завършек на деня. Това е важно за нашето благосъстояние. Важно е да имаме добър избор. Пример за няколко специални предложения от Roca за добра енергия в банята и разумен бюджет:

Душ колона от колекция Victoria на Roca, сега на цена 435 лв. с ДДС е добър базов избор. Окомплектовката включва едноръкохватков смесител  с функция Softurn® за прецизен избор на силата и температурата на водния поток; душ глава Ø200мм; душ слушалка Ø100мм с една функция; шлаух с подвижен държач с регулируема височина.

За удобството нацялото семейство – за децата, които растат с всеки изминал ден и за родителите, подходящото решение е душ, който се адаптира към височината на всеки. Специалното предложение от Roca е новата душ колона Even-M.

Всеки може да я нагласи точно според ръста си, защото височината й се регулира от 875 до 1275мм. Има голяма душ глава Ø254мм и душ слушалка с шлаух 2м, подвижен държач с регулируема височина. Изключително удобство е и полицата на смесителя. Тя осигурява място за необходимите неща. Специалната промоционална цена на новата душ колона Even-M на Roca е 515 лв. с ДДС.

За тези, които предпочитат да съчетаят вана и душ или пък разполагат с минимално пространство и държат на комфорта, Roca предлага решението термостатичен смесител вана-душ от колекция Victoria с душ комплект Stella на пакетна цена от 396 лв. с ДДС. Термостатичните смесители решават проблема с промените в температурата при смяна на налягането в инсталацията, например когато се използва друг смесител в дома. Термостатичните смесители Roca гарантират бърз старт за по-малко от 3 сек. с технологията Quick reaction. Използването на две други технологии гарантират безопасността при употреба. SafeTouch® предпазва хромираното покритие от нагряване и съответно изгаряне при допир. Sequrity 38 e система за сигурност, която предпазва от неволно превишаване на комфортната температура 38о на водата. С иновативните технологии, термостатичните смесители Roca предлагат пълен контрол над водата, изключителен комфорт и в същото време реална икономия на вода и енергия.

Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара