Когато избираме диван, трябва да се водим от няколко основни приоритети. Преди всичко това е удобството. Следва впечатлението, което оставя, а ако се спрем на дивани от дърво, не би трябвало да имаме и най-малки съмнения, че то ще е отлично. Ред е на цената, която може би считате, че заема по-предна позиция, но на практика тя е съобразена с качеството на изработката и не би могла да бъде под себестойността на съответната мебел. Диванът определено заслужава специално внимание, защото е централна точка в дома ни.

Двуместен диван тип „канапе“

Модел, който предлага няколко опции. С него може да се разположите с партньора си или с детето и да гледате филм, а може дори да дремнете следобед, ако решите, или просто да отпочивате с книга в ръка. Това е диван, който е подходящ за обособяване на кът за релакс, без да ви гарантира спящо положение и възможност да приюти гости. За целта за предпочитане са други варианти на дивани от дърво.

Г-образен диван

Голям диван, който би могъл да заеме почти цяла стена и още половина. Може да го поставите и в средата на стаята, стига тя да е просторна и достатъчно обширна. Диван, който спокойно ще побере многочленно семейство, та дори и приятелите ви, които сте поканили на по чаша вино. Този модел вероятно има и ракла, където да съхранявате доста вещи.

Диван от дървени палети

Модерно решение за личности с младежки дух, които изобщо не държат на луксозна визия, но пък имат усет за красивото. Те са свободни да изберат именно такъв модел, защото нямат толкова предмети за съхранение и не им е нужна ракла, нито пък прекарват дълго време в леглото. Комфортът обаче е гарантиран, защото над палетите има мека и приятна тапицерия, която би могла да е в пъстри цветове и да подчертава свежия акцент в помещението.

Дървен диван с кожени елементи

Изискан модел, с който ще се отличите и ще демонстрирате характер. Препоръчително е да заеме пространството в хола, където на фона на приглушена и топла светлина да се събирате вечер и да се наслаждавате на класни питиета. Още при споменаването на кожата като материал, вече сте вдъхновени от идеята за останалата част от интериора и бързо ще постигнете съвършената атмосфера с участието на този вид диван от дърво.

За повече информация и идеи, разгледайте класическите и съвременни мебели от Мирчеле.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара