Пет години след като направиха успешния и пълен с хитове „10 1/2“, групата записа и издаде дългоочаквания си нов албум, наречен „Жълт код“. Той излиза на 1 юли и съвпада с началото на промоционалното лятно турне на петимата музиканти.

Стилът отново е емблематичният за Обичайните заподозрени рокендрол, гарантиращ позитивно настроение. Енергични и мажорни песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Интересен факт, е че това е първият албум, в който освен Стефан,

композитори на песните са и всички

членове на бандата – Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в радиоефира – “Голяма работа”, “Лепило за брада”, а същото предстои и за други тракове  – “Играча на мача”, “Венерианецът”, “И малко от есента”, “Дядо и ряпа”, “Там да сияе то”.

„Жълт код“ от 1 юли е качен във всички музикални платформи, а компакт дискът ще бъде наличен във всички вериги книжарници, бензиностанции и музикални магазини. Почитателите ще имат възможност да го закупят и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара