Най-продаваната биография у нас – „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков, вече ще бъде достъпна за българските слушатели на аудиоплатформата Storytel.

От 8 юли почитателите на Христо Стоичков и всички, които искат да научат повече за пътя към успеха на легендарния номер 8 и за златните моменти от историята на българския футбол, ще имат възможност да го направят, като слушат „Христо Стоичков. Историята“ в аудиоплатформата Storytel.

Емоционална, безкомпромисна, директна, книгата разказва откровено за покоряването на най-високите върхове в кариерата на футболиста, говори открито за изпитанията и разочарованията, с които се е сблъсквал, споделя за приятелствата, които са устояли на времето и разстоянието, и за превръщането на номер 8 в символ на безкрайния успех, който никой друг български футболист не е постигал.

„Христо Стоичков. Историята“

е озвучена от актьора Виктор Танев, чийто глас е познат от дублажа на редица филми, както и от над 20 заглавия в Storytel. 14 часа, които превръщат четенето на книгата в още по-лично преживяване за слушателите на Storytel. А ето и най-голямата изненада, която СОФТПРЕС и аудиоплатформата са подготвили – прологът на биографията е прочетен от самия Христо Стоичков!

Броят на читателите, които се вълнуват и интересуват от историята на Христо Стоичков, не спира да расте. Миналата година „Историята“ стъпи и на международния книжен пазар с издания на английски, испански и полски. С исторически за българското книгоиздаване договор на „Софтпрес“ с най-голямото международно издателство Penguin Random House книгата стана достъпна в аудиоформат за испаноговорящите на платформата на Amazon Audible.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара