Юли, различен от юни със своето „л“, има основание да ни даде повече лекота и любов. Повече от онова събирателно чувство, в което откриваме собствената си стойност и ценност. Любовта е обич, приемане и доверие. Обич към нас самите. Приемане на всичко което сме, с всичките си положителни страни и недостатъци. Доверие към собствените ни възможности, към другите и доверие в най-добрите решения на Вселената. Такъв е юли. Оставете го да дава и носи лекота, любов и слънчеви лъчи.

От астрологична гледна точка месеца ще е по-спокоен и гостоприемен от предходния. Ще липсват нови ретроградни планети, но си мисля, че тези които вече са такива ни дават достатъчно съвети и послания, по които да работим.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви юли, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Риби, Раци и Скорпиони.

Няма да подмине със своите подаръци

и родените под втора и трета декада Телци и Деви. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Козирози, Овни и Везни. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

Сайтът на астролог Венета Матева

След 21-ви юли, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Водолеи, Близнаци и Везни. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 11 юли любопитният младеж ще гостува в знак Близнаци. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на родените в трета декада Близнаци, Везни и Водолеи. Те могат да очакват новини, които да дадат

отговори на застинали във времето дела.

В този период на лекота и реализирани цели могат да се радват и родените в трета декада Овни и Лъвове. До 11 юли предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат родените в трета декада Деви, Стрелци и Риби.

Между 11 и 28 юли, Меркурий ще носи вести и развитие на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. За тях периода е благоприятен за взимане на нови решения и встъпване в бизнес и лични отношения. От родените под знаците Овни, Везни и Козирог периода ще изиска търпение, внимание към детайлите и повече усилия.

След 28 юли, Меркурий ще носи късмет, лекота и успехи на родените в първите 5 дни на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Подписаните договори в тези дни ще ви носят

успех и бърза реализация.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 22-ри юли, принцесата на зодиака ще пътува през царството на знак Лъв. Това ще донесе мир, спокойствие, любов и успех в бизнес план на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци.

След 22-ри юли, Венера ще носи любов, разбирателство и хармония на родените в първа декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Споделете времето си с любимите си хора. Бъдете откровени и търсете подкрепа в делата си. Разногласия в отношенията могат да очакват родени в първа декада Близнаци, Стрелци и Риби. Те трябва да бъдат търпеливи към околните и

упорити в преследване на мечтите си.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който до 29-ти юли ще се вихри в дома на знак Лъв.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на всички Овни, Лъвове, Близнаци, Везни и Стрелци. На вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци. Съобразете се със споменатите и действайте. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат всички Телци, Скорпиони и Водолеи. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на

спокойствие и грижа за себе си.

След 29-ти юли, огнения младеж ще се настани в подредения дом на знак Дева. Тази позиция ще донесе енергия, мотивация и желание за развитие на родените в първите 5 дни – Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Оставете живота да ви предложи, това което е решил. Забавяне в делата могат да очакват родените в първите 5 дни на знаците Близнаци, Стрелци и Риби. Тях съветвам да не приемат лично случващото се и да бъдат търпеливи в търсените резултати.

На 10-ти юли ще се случи магичното новолуние на 18 градуса в знак Рак. Събитието винаги е щедро, защото ни дава възможност да желаем истински и с подкрепата на звездите да сбъдваме мечтите си. Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените между 7 и 13 март, май, юли, септември и ноември. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на

любов и разбиране във всичко, което имат нужда.

На 24-ти юли можем да очакваме пълнолуние на 1 градус в знак Водолей. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношението си по темите свързани с оста Лъв-Водолей. Това са темите свързани с децата, любовта, личната ни изява, външния ни вид и личното ни развитие от една страна, стремежа ни към иновациите и приятелите от друга. Желание за промяна ще търсят родените между 18 и 21 януари, април, юли и октомври.

Така магичен и изпълнен с варианти, възможности и чудеса, юли ще очаква нашите мисли и действия да го направим специален, значим и смислен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара