Мъжът и жената различно виждат, чуват и чувстват в секса. Затова и задръжките, които им пречат пълноценно да се наслаждават на любовната игра, също не са еднакви. И тъй като правилото е, че в леглото няма нищо забранено, стига и двамата да го искат, предлагаме няколко изпитани сюжета за освобождаване от напрежението.

НЕЙНИТЕ ЗАДРЪЖКИ

Смущава се от тялото си

Признаци: отказва да прави секс на светло. Твърди, че няма нужда от дълга увертюра с интимни докосвания, за да стигне до оргазъм.

Причина: 47% от жените са недоволни от фигурата си, 20% – от кожата, 15% – от окосмяването по краката и т.н. Затова мнозинството от дамите изпитват неудобство да се покажат пред мъжа по евино облекло – току-виж той реши, че са грозни, и изведнъж охладнее.

Съвет към мъжа: обсипи я с комплименти! Колкото по-неправдоподобни, толкова по-добре. Ако не харесва малкия си бюст, кажи й, че никога не си си падал по кравешкото виме. Смята, че ханшът й е широк, бедрата – дебели? Закълни се, че истинската женственост – това са пищните форми. Освобождавай я от задръжките бавно и търпеливо. Запали една свещ и не спирай да й се възхищаваш. Следващия път я приласкай на нощна лампа и така до пълното й разкрепостяване.

Страхува се да не забременее

Признаци: предпочита оралния секс. Ако стигнете до традиционен, тя през цялото време тревожно настоява да я предупредиш кога настъпва твоят оргазъм.

Причина: страхът от нежелана бременност е способен да превърне и най-страстната жена в ледена кралица.

Съвет към мъжа: предложи й заедно да отидете на лекар, който ще ви препоръча методи на контрацепция, гарантиращи максимална защита. Обясни, че нямаш нищо против да се въведе двоен стандарт: използване на презерватив с противозачатъчни таблетки или вътрематочна спирала. Успокой я, че ще планирате заедно дали искате дете.

НЕГОВИТЕ ЗАДРЪЖКИ

Слабостта, която го превръща в звяр

Признаци: сам признава, че се представя в леглото като див звяр. Или издава нечовешки крясъци и стонове, а под нежност разбира хапане, драскане и т.н. А на теб ти се иска романтика.

Причина: той не се чувства достатъчно силен – в живота и в интимните отношения. Обикновено такова поведение е характерно за мъжете, които живеят с по-силни и властни от тях жени.

Съвет към жената: преразгледай вашите отношения извън секса. Те са на границата на катастрофата. Мъжът продължава да те обича, но се чувства дискомфортно. Обърни нова страница, започни по-често да му се възхищаваш и да го окуражаваш и при най-дребния повод. Искай мнението му по всеки въпрос, подтиквай го по-често да взема той решения за неща, които засягат двамата.

Неувереност

Признаци: всеки път той настоява сама да се възбуждаш – така, както на теб ти харесва.

Причина: той се страхува да не те разочарова със сексуална несръчност – може би не е достатъчно грамотен, може би е комплексиран от предишни лични провали. Затова предпочита жената сама да се погрижи за себе си: така и тя ще е доволна, и той ще получи удовлетворение без особено напрежение.

Съвет към жената: предизвикай го, кажи, че от всичко най-възбуждащо би ти подействал неговият интерес към „механизма“ на твоето задоволяване. Накарай го да ти покаже кои според . него са ерогенните ти зони, с какви движения би могла да стигнеш до екстаз. Опасявайки се, че би могъл да се изложи много, той непременно ще се постарае да си научи добре урока. И да бъде отличник.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара