Tommy Hilfiger създаде нов монограм с известния британски илюстратор и графичен дизайнер Фъргъс Пърсел. Въз основа на историята на компанията на сътрудничество с най-значимите съвременни творци, монограмът пресъздава ДНК-то на марката TOMMY HILFIGER и ще се появи за първи път в колекцията за есен 2022.

Новият дизайн е резултат от обширно проучване на архива на Tommy Hilfiger. Пърсел е създал смела реинтерпретация на мотивите, които е открил върху емблематични модели от дизайнерската история на марката. Създаден от преплетени T и H, монограмът се обединява класиката със съвремието, внасяйки нова перспектива в preppy стила, което го прави същински Tommy Hilfiger.

„От 1985 г. монограмът TH означава автентичен preppy стил, игриво преоткрит за всички“, казва Томи Хилфигър. „Фъргъс Пърсел е наистина вдъхновяващ сътрудник. Неговият подход и връзка с уличната култура е уникален. Беше удоволствие да преоткрием монограма с него – за 2022 г. и след това.“

„Това, което харесвам в марката, е, че има голямо въздействие; много колоритна, много уверена и много съвременна. “, добавя Фъргъс. „Това бяха вдъхновенията, които задвижваха дизайна ми, както и желанието да направя нещо ново и емблематично, но също така се чувствах така, сякаш вече е съществувало. Много съм доволен от резултатите! “

Новият мотив на Пърсел е вдъхновил колекцията на Tommy Hilfiger „TH Monogram“ за есента на 2022 г., която носи дух на далновидно мислене в стила на източното крайбрежие в мъжкото, женското и детското облекло.

Премиум моделите съдържащи монограма в дизайна си се предлагат в емблематичните за марката бургундско червено, тъмно синьо и снежно бяло. Монограмът е представен като цялостен десен върху зимни якета, аксесоари и унисекс модели, докато върху емблематичния Rocky Parker е изобразен като тонална решетка. Измененията в мащаба отразяват динамичната гъвкавост на този нов елемент от идентичността на бранда.

Изпипаната изработка и детайлите извисяват моделите. Ежедневното облекло е изработено от първокласна вълна и рециклирани прежди. Preppy моделите са с пълнеж от рециклиран пух и жакард. Бродирани монограми, кожени панели и метални копчета са акцентите в колекцията.

Точно както монограма, с различните по големина букви, е съвършено несъвършен, така и колекцията е изпълнена с неочаквани естетически обрати, които разчупват статуквото. Всяка дреха може да бъде стилизирана така, че да отразява личния стил на носещия я. Силуетите могат да бъдат преработени и пресъздадени.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара