Не пропускайте своя шанс да спечелите 4-дневно пътуване за двама, което испанската компания Roca подарява по случай своя 100-годишен юбилей! За да участвате в томболата за наградите е необходимо да дадете не по-късно от 30 юни верни отговори на 4 лесни въпроса, свързани с историята и продуктите на най-известната в света компания за обзавеждане за баня, и да се регистрирате ТУК.

carrousel 990x470px_BG FINAL

Голямата награда в играта на Roca е дълъг уикенд за двама в Барселона. Приключението започва на 15 септември 2016 г. и включва пътуване със самолет за двама, 3 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка. Маршрутът на пътуването е: София – Барселона – София.

Още пет по-малки награди си заслужават участието в играта на Roca. Те са комплекти смесителни батерии от иновативната колекция L20 на Roca, с модерен, интуитивен дизайн, и новата технология Cold Start®. Комплектите включват смесител за умивалник и смесител за вана-душ с аксесоари, с вграден механизъм за икономия на вода, специално покритие EverShine® и 5 години фабрична гаранция за качество от Roca.

L20 Roca faucet

Условието за участие в играта не е обвързано с покупка и е едно – верни отговори на няколко кратки въпроса. Всички участници на възраст над 18 години, регистрирали се и дали верни отговори на въпросите публикувани ТУК до 23:59 часа на 30 юни 2016 г. имат шанс да спечелят една от наградите. На 5 юли 2016 г., в присъствието на нотариус в студиото на Sportal.bg, чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на печелившите. Те ще бъдат обявени на сайта на компанията www.bg.roca.com до 7 юли.

sagrada familia

Ако сте си мечтали да посетите града на Sagrada Familia и парка Guel на знаменития Gaudi, Las Ramblas и уникалния квартал Bari Gotico, компанията Roca, чиято 100-годишна история започва именно от околностите на Барселона, ви дава този шанс!
За да се включите в томболата за наградите, играйте ТУК.

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара