Все повече дами си купуват чанти през онлайн магазините, които са най-популярни в Интернет. Причината за това е, че всичко става много бързо и лесно. Влизаш в определени сайтове, които предлагат своите продукти под формата на онлайн каталози, избираш модел дамска чанта, а след това избираш бутона за завършване на покупката. Начинът за разплащане е лесен – чрез карта, банкова сметка или при самата доставка.

Все пак онлайн пазаруването крие доста въпросителни, от които хората се притесняват и е добре първо да помислят преди да вземат окончателно решение за покупка на моден продукт като дреха, обувки или дамска чанта. Тук ще получите няколко съвета над детайлите, които трябва да проследите, за да не изпаднете в неприятни ситуации после.

Съвети при избор на ежедневна чанта

Дизайн, цвят и материя

Задължително е при търсенето на дамска чанта да се съобразявате с дизайна. Всяка дама знае, че новата й чанта трябва да бъде в унисон с най-често използваните тоалети при разходки, ходене на работа, пазаруване, прибиране на децата от градина и другите ежедневни дейности.

Трябва да знаете, че различните производители и търговци имат различни критерии за качеството на снимките и, макар и рядко – може да се получат разминавания. Т.е. в редки случаи може да поръчате бежова чанта, а да получите светло бежова. За ваша радост през 21 век повечето търговци предлагат богата галерия със снимки на своите продукти и обширно описание, така че всяка дама да подбере своята ежедневна чанта без притеснение.

Размери на чантата

Добре е да измерите дръжките и презрамката през рамо на чанта, която вече имате и ви е удобна. Ако с нея се чувствате добре, то може да потърсите в описанието на продукта информация за размера на чантата, дължината на дръжките и ремъка за рамо. В краен случай, може да помолите Интернет търговеца да ви каже, дали обявените мерки на избраната дамска чанта отговарят на тази на вашата любима;

Опция „Тест и преглед”

Винаги използвайте куриерски услуги, които имат този вид опция, за да може да изпробвате и видите детайли на чантата, без да ви се налага да я платите, а после да съжалявате че не е точния цвят, размер или не съвпада с вашите очаквания. При неточности единствено ще платите разходната част по доставката на дамската чанта;

Контакт с продавача

Задължително проверете, дали онлайн продавачът е този, за който се представя. Добре е да следите рейтинговата система в сайта или да се свържете по телефона с някой офис сътрудник, за да разберете дали е сериозна фирма. В страницата с контакти проверете за социални профили като фейсбук група, инстаграм и туитър профил. Така ще разберете дали, зад този бизнес седят хора с дългосрочни намерения за развитие на бизнеса си. Тези отделени няколко минути са полезни и поради други причини. Свързвайки се и следвайки социалните профили на избрания онлайн магазин, може да научите полезни за вас неща. Много търговци обявяват актуалните промоции първо в своите социални профили или публикуват интересни новини от своята сфера. Ако харесате страницата им, може да вземете качествена ежедневна чанта на отлична цена.

Описанието на продуктите.

Внимателно четете описанията на избраните от вас дамски чанти, за да не допуснете грешка, която после ще ви коства главоболия или финансови загуби. Ако нещо, което ви интересува липсва, просто се свържете с продавача и го попитайте за да ви обясни. При разглеждане за покупка на ежедневни дамски чанти е важно да има характеристики като материя, цвят, обем, размери, начини на затваряне като цип, копчета и катарами, детайли за презрамки и дръжки, марка, година на колекцията, богата снимкова галерия и разбира се цена. С тези детайли ще получите максимално изчерпателна информация за харесаната от вас ежедневна чанта или друг дамски моден продукт. Изчерпателното и вдъхновяващо описание на продуктите в магазина е още един знак, за сериозността и дългосрочните намерения на собствениците на този магазин.

Добър имидж

Не правете прибързани действия, за които по-късно ще съжалявате. Извършвайте честни и точни сделки, за да може и търговците, и вие да сте доволни от крайния продукт и продажбата. Добрият имидж на онлайн магазина говори за качеството на чантите и другите продукти, а коректността на получателя говори за неговата чест. Препоръчваме ви да си получавате пратките, веднага след известие от куриера и да си плащате всички уговорени предварително суми. Не забравяйте, че дори да сте много доволни от продукта, имате възможност за връщане в 14 дневен срок. Условието е да сте запазили оригиналната цялост на продукта, без да бъде ползван.

Bagsline.bg ви желае успех с всички онлайн покупки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара