Мнозина от нас, щом чуят думата бинго, си представят просторни, задимени зали, пълни с превъзбудени хора, зачертаващи изтеглените печеливши числа, обявявани от механичен глас по стереото. Днес обаче това далеч не е така. Повечето хора играят бинго онлайн, а мобилния му вариант става все по- желана опция сред потребителите.

Мобилното бинго ни дава възможност да играем удобно, независимо дали сме се настанили на пейката в двора, на фотьойла пред телевизора, в автобуса, на работа или където и да е.

За целта операторите са създали оптимизирани за всички мобилни устройства версии, за да можем лесно да избираме различните видове бинго игри, да играем когато си поискаме и да общуваме с други потребители.

Как се развива мобилното бинго

Онлайн бингото стартира през 1996 година, когато беше създадена безплатна бинго игра, наречена „Bingo Zone“, а „Bingo Blitz“ се появи през 1998 година. От 2010 година онлайн бингото вече е мобилно и привлича още повече потребители по света.

Сайтовете за онлайн бинго отначало са пуснати като версия за настолни компютри, но скоро става ясно, че онлайн бингото е особено популярно сред дамската аудитория. Мобилните телефони и мобилните казина бързо набират популярност. Днес над 50% от бинго играчите вече играят мобилни игри, за сметка на тези през компютър или лаптоп. Създадоха се и много видове бинго игри.

Предимствата на мобилното бинго

Бинго предполага да сте активни и общителни, докато печелите пари. С мобилната му версия можете да играете бинго игри през телефона си и да създавате нови приятели, без да се налага да ходите в залата. Тук може да взаимодействате с другите играчи и да сте част от голямата бинго общност, с модерирани чат стаи, където можете да играете най-новите игри и да опознаете други играчи.

Всеки оператор се стреми да привлече клиенти със специални бинго бонуси, богат набор от игри и качествено обслужване.

Мобилното бинго освен това е лесно за игра и правилата са ясни и прости.

При него може да избирате сред различни варианти на играта – с 90 топки, с 80 топки, със 75 топки, VIP стаи, джакпоти и безплатни чат стаи, както и сред различни теми като „Сделка или без сделка“ и „Богатство на дъгата“. То ви гарантира и същото интерактивно изживяване, както и ако играете на настолния компютър или в реална бинго зала. Освен това имате възможност да играете безплатно онлайн бинго или да посещавате стаите за игри, без да играете, за да можете да се запознаете с това как работи самата игра.

Мобилна съвместимост

Голяма част от играчите в мобилните бинго използват iPhone, IOS или Android устройство и всеки бинго оператор има оптимизирано за тези мобилни устройства приложение, така че всеки телефон да е съвместим, стига да изтеглите приложението за мобилни залагания. От вас се иска просто да посетите предпочитания от вас сайт за бинго и да изберете своята игра.

Водещите мобилни сайтове за бинго игри работят с доставчици на софтуер, вместо да създават свои собствени игри. Понякога сайтът за бинго има конкретно един основен софтуерен партньор, докато други работят в тандем с няколко такива, за да предоставят по- голям набор от любимите ви игри на бинго.

Те предлагат и разнообразни и сигурни разплащателни методи, налични в сайтовете за мобилни бинго. Един добър мобилен бинго сайт или онлайн бинго сайт като цяло ще предостави широк спектър от методи за плащане на своите клиенти. Това включва опцията за дебитна или кредитна карта, където въвеждате данните за вашата карта и правите сигурен депозит във вашата бинго сметка за определена сума, като депозитът е незабавен и не се начислява такса.

Можете също така да използвате редица популярни решения за електронни портфейли, които включват Apple Pay, Google Pay, PayPal, Neteller и Skrill. Минималният депозит обикновено е между 5 и 10 английски лири, а максимумът за ВИП клиенти е около 5000 английски лири.

Ако правите теглене чрез Maestro, Visa Debit или MasterCard, можете да очаквате парите да се върнат по сметката ви между 1 и 5 работни дни. Понякога има опция за банков превод, която е между 2 и10 дни, докато PayPal преводът обикновено е в рамките на 24 часа.

Мобилното бинго се оказва популярен и обичан начин на забавление за мнозина, при което може да изкарате действително добри пари ако късметът е на ваша страна.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара