H&M празнува правото на всеки да обича когото поиска и продължава своята непоколебима подкрепа към ЛГБТИ равенство чрез капсулната си колекция Love For All за жени, мъже и интерсексуални.

Колекцията изразява своята подкрепа с разнообразие от тениски със слогани, дрехи, вдъхновени от спорта, и забавни аксесоари, а 10% от продажната цена на артикулите ще бъде дарена на кампанията UN Free & Equal. Колекцията ще бъде налична в избрани магазини по целия свят и на hm.com от 30 май.

„С тази пъстра колекция искаме да създадем едно определено настроение – жизнено, радостно и заявяващо открита позиция. Тя дава достатъчно възможности за съчетаване и стилизиране, което от своя страна засилва посланието на H&M за равенство. Всеки може да намери своята любима дреха или аксесоар и да я носи със самочувствие,“ казва Емили Бьоркехайм, главен дизайнер Divided в H&M.

Капсулната колекция включва топове и тениски с графични принтове, отбелязващи празника на различията, равенството и шествието на гордостта чрез емблематичната дъга и нейните цветове.

Силуетите са разнообразни и варират от по-разкроени и изрязани до вталени и обгръщащи тялото, както и спортни. Всички те ни напомнят за един добре познат ретро стил, който е адаптиран и модернизиран старателно в колекцията. Ключовите модели са боди с крила в цветовете на дъгата, разноцветен топ с пайети, клинове в цветовете на дъгата и тениски с цветни щампи. Чрез цветовете и разнообразния стайлинг е вдъхнат живот на глобалната кампания, която е изпълнена с позитивна енергия и изразява вижданията и подкрепата на шведския бранд за ЛГБТИ равенство.

Участие в нея взимат и изявени артисти и танцьори като Kiesh Herman, Crystal Anderson, Oslo Grace, Rahm, Diana Sanz, Cory Walker, Austin Goodwin и Helene Harley. „H&M се стреми да даде отражение на едно глобално общество, което истински да прегърне посланието за любов и равенство. Чрез слогана си Love For All H&M застава твърдо зад човешкото право на всеки да обича когото пожелае, такъв какъвто е.

„Горди сме с факта, че продължаваме да подкрепяме ЛГБТИ равенството. По този начин отпразнуваме любовта и разпространяваме посланието за равни права, толерантност спрямо различията и приобщеност,“ казва Сара Спанер, Глобален директор Маркетинг и Комуникации в H&M. UN Free & Equal е кампания на Обединените нации за равни права и справедливо отношение към лесбийки, гейове, би, транс и интерсексуални хора по целия свят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара