Най-после дойде времето на сандалите, чехлите и изобщо – на летните обувки. След месеците в изолация, в които стояхме само по домашни пантофи, сега ни се иска да сме едва ли не всеки ден с различни обувки. Това е напълно разбираемо. Разнообразието от обувки винаги е носело късче радост в живота на всяка жена. Тази година летните модели на обувки са повече от разнообразни и на човек му трябва пътеводител, за да се ориентира. Ще ви помогнем с нашата селекция на дамски обувки от Answear.bg.

Летни сандали

Безспорно това са кралиците на градския летен живот. Тази година изключително актуални са моделите на платформа, като височината е от няколко сантиметра до впечатляващите 10.

Ако ви се иска да се представите в най-добрата си светлина, съчетайте любимата си лятна рокля с елегантни сандали на ток, без да прекалявате с височината.

По този начин силуетът ви ще се издължи, краката ще изглеждат по-стройни и ще сте истинско градско лятно момиче.

Летни сандали в офиса

Никога не е лесно да се съчетават удобството и строгостта на корпоративното облекло. През лятото сякаш това предизвикателство е още по-голямо, когато ни се иска да се облечем и обуем като за плаж, а да не можем.

Изберете си сандали с каишка, но със затворени пръсти и пети. Това е оптималният баланс между лятната лекота и корпоративния етикет.

Ако все пак във вашата компания разрешават по-лежерно отношение към облеклото, можете да се появите и с отворени сандали. В този случай обаче перфектният педикюр и образцовите на вид пети са задължителни.

Летни дамски чехли за плаж и разкош

Не е лято, ако не пошляпаме с чехли по крайморската алея на някое градче тук, в Гърция или където и да е по света.

През лято 2020  чехлите и сандали, както всяка година, са толкова разнообразни, че има за всеки вкус.

Парти настроените могат да изберат чехли с неонови подметки и блестяща горна част. Почитателите на летуването на къмпинг ще изберат дамски чехли с цветя, а влюбените в удобството могат да заложат на модел „Биркенщок“.

Летни кецове

Нека не забравяме кецовете – този вечен като света, лятото и младостта модел летни обувки. В извън работно време, освободени от суета и задължения, можем да се порадваме на лято сред природата, обути в чифт удобни кецове.

Мъжете нека не се чувстват изолирани от тази статия. Техните летни мъжки обувки също ги чакат в сайта на Answear.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара