„Уолтопия“ представя изложба от подбрани фотографски и видео разкази, които показват най-впечатляващите  проекти на компанията през годините и любопитните им истории.

Най-внушителният експонат несъмнено е Walltopia Climbing Center – най-голямата зала за катерене в региона, която също ще можете да разгледате като част от обиколката.

Експозицията ще е отворена до края на  октомври на адрес бул. Цариградско шосе 111в. Достъпна е за разглеждане и виртуално на сайта на компанията на адрес stories.walltopia.com

Изложбата „Уолтопия истории“ разказва увлекателно за проектите и за пътя, по който една българска компания се превръща в световен лидер в производството на катерачни стени и водещ производител на атракционни съоръжения за глобалната увеселителна индустрия.

“Уолтопия” има над 1800 проекта в повече от 75 страни на 6 континента. Именно “Уолтопия” прави възможно популяризирането на катеренето като спорт и сред възрастните, и сред децата, чрез геймифицирани интерактивни стени, и създава и налага идеята за Активно забавление чрез атракционните си продукти, които комбинират забавлението със спорт и здравословни дози адреналин.

Въображението и уменията на служителите ѝ в България стоят в основата на уникални продукти, които задават тенденциите на глобалния пазар вече над 20 години, а сред клиентите на “Уолтопия” се нареждат имена от ранга на National Geographic, DreamWorks и Cirque du Soleil.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара