„Преходът към себе си“ е едно позволение всеки да бъде себе си. И въпреки че това звучи много хубаво, е невъзможно, тъй като хората отказват да го направят. Хората не искат да чувстват, а влизат в установените норми, които доминират съществуването ни…

В целия преход аз помагам на хората да се свържат със себе си, със собственото си подсъзнание и да получат отговорите сами. Което звучи страшно. Не можем да очакваме промяната да дойде отвън, тя трябва да бъде позволена отвътре.“ Това заяви известният астролог и автор Хули Леонис при представянето най-новата си книга „Преходът към себе си“.

„С новата си книга Леонис отново ни провокира с нетрадиционния си подход. Той разкрива как влиянието на зодиакалните знаци ни помага да постигнем хармонична връзка със себе си“, каза управителят на издателство „Апостроф“ Виктория Бисерова. „Преходът към себе си“ се появи спонтанно, но смятам, че излиза в точния момент. Защото сега повече от всякога имаме нужда да преоткрием личната си истина.“

Хули Леонис очерта предизвикателствата, които среща всеки от зодиакалните знаци в настоящия период на трудности, но отговори на десетки читателски въпроси по темите за себепознанието и родовата енергия – ключови за неговия метод на интерпретация.

„Човек смята, че ако бъде себе си, ще бъде самотен, необичан и никой няма да му обръща внимание. А всъщност, когато човек не е себе си, е напълно объркан, а животът става кошмарен“, смята авторът.

Хули Леонис разкри, че следващата му книга „Очевидната скрита истина за секса“ ще се появи точно за 14 февруари 2021 г. и ще бъде последвана от още две книги от поредицата „Очевидните скрити истини“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара