В днешния взаимосвързан свят изучаването на нов език се превърна в основно умение за личен и професионален растеж. За щастие има множество налични приложения за изучаване на езици, които помагат на учащите да подобрят езиковите си умения от комфорта на собствения си дом или в движение. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите безплатни приложения за езиково обучение, които можете да опитате.

8 найдобри приложения за изучаване на езици

Duolingo

Duolingo е едно от най-популярните приложения за изучаване на езици и има защо. Това приложение предлага интерактивни езикови уроци, които използват геймификация, за да направят ученето забавно и ангажиращо. Duolingo предлага курсове на над 40 езика, включително испански, френски, немски, италиански и японски. Приложението е безплатно за използване, но предлага премиум версия, която премахва рекламите и предоставя допълнителни функции. Това приложение е достъпно за всички видове устройства, включително джаджи на Huawei. Разгледайте AppGallery или Gbox, ако все още не знаете как да инсталирам Duolingo на huawei.

Memrise

Memrise е допълнително разпространено мобилно приложение за изучаване на езици, което използва игровизация, за да създаде приятно и завладяващо изживяване при изучаване на езици. Това приложение предоставя курсове по над 20 езика и предлага разнообразие от ресурси за изучаване на езици, включително списъци с речници, уроци по граматика и разговорни практики. Memrise предлага безплатна версия, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

Бабел

Babbel е приложение за изучаване на езици, което предлага курсове по 14 различни езика. Приложението предоставя цялостно изживяване при изучаване на езици, включително списъци с речници, уроци по граматика и практика за разговор. Babbel предлага безплатен пробен период, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

Бусуу

Busuu е приложение за изучаване на езици, което предлага курсове по 12 различни езика. Приложението предоставя интерактивни езикови уроци, списъци с речници и уроци по граматика, както и практика за разговор с носители на езика. Busuu предлага безплатна версия, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

Лингвист

Lingvist е приложение за изучаване на езици, което се фокусира върху изграждането на речников запас. Приложението предлага курсове по френски, немски, испански и руски език и предоставя персонализирани уроци въз основа на нивото на уменията и напредъка на обучаемия. Lingvist предлага безплатна версия, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

Розетски камък

Rosetta Stone е добре познато приложение за изучаване на езици, което предлага курсове на над 20 различни езика. Приложението предоставя изчерпателни езикови уроци, включително списъци с речник, уроци по граматика и практика за разговор. Rosetta Stone предлага безплатен пробен период, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

HelloTalk

HelloTalk е приложение за изучаване на езици, което се фокусира върху езиковия обмен. Приложението позволява на обучаемите да се свързват с носители на езика, който изучават, и да практикуват езиковите си умения чрез разговорна практика. HelloTalk предлага безплатна версия, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

Тандем

Tandem е друго приложение за езиков обмен, което позволява на учащите да се свързват с носители на езика, който изучават. Приложението предоставя практика за разговор, както и ресурси за изучаване на езици, включително списъци с речник и уроци по граматика. Tandem предлага безплатна версия, както и премиум версия, която предоставя допълнителни функции.

В заключение

Като цяло има много налични безплатни приложения за изучаване на езици, които могат да помогнат на учащите да подобрят своите езикови умения. От интерактивни уроци до практика за разговор с носители на езика, тези приложения предлагат разнообразие от ресурси, които да отговарят на стила и целите на всеки обучаем. Като включите тези приложения в рутината си за изучаване на езици, можете да ускорите напредъка си и да постигнете целите си за изучаване на езици.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара