Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътешествениците до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви своята Black Friday разпродажба, която предлага огромни намаления за над 90 плавания и безплатно пътуване за деца.

Офертата Black Friday (“Черен петък“) е валидна от 14-ти ноември до 6-ти декември и включва:

  • Тридневния круиз Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Сега можете да изберете пътуване през март, април, май, октомври и ноември 2023 г. на цени за за “Черен петък“, които започват от 299€ на човек – отстъпка от 461€ на човек.
  • Четиридневния маршрут Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Запазете своя круиз през март, април, май, юли, август, октомври и ноември 2023 г. Цените за “Черен петък“ започват от 399€ на човек – отстъпка от 571€ на човек.

  • Седемдневната екскурзия Идилична Егея. Корабът тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април, май, юли и август 2023 г. Цените за “Черен петък“ започват от 599€ на човек – отстъпка от 881€ на човек.

Всички цени са само за билета за круиза и включват хранене и избрани напитки, развлечения на борда, разнообразни ежедневни занимания, пристанищни такси и бакшиши, както и отстъпка от 75€ за предварително запазени екскурзии на брега.

За „Черен петък“ Celestyal предлага още по-невероятна цена за семейства – безплатни места за деца на всички горепосочени плавания. Офертата включва 100% отстъпка от цената на круиза за до две деца на възраст до 11 години, които споделят една и съща каюта с двама възрастни. Пристанищните такси се заплащат допълнително.

За повече информация, посетете https://celestyal.com/en-cy/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара