На 5-и октомври, Меркурий започва гостуване в дома на знак Везни, което ще продължи до 22-ри октомври.

Планетата на комуникациите, възприемчивостта и свързването помежду ни чрез писане, говорене, чуване и мислене с надежда в сърцето, навлиза нов етап от живота си.

Знак Везни е един от основополагащите знаци в зодиака. Свързван е с баланса, компромиса, дипломацията и приятелството. Той е разбирателство в спора, решителност за мълчанието и врата в задънената улица.

Разчитайте от гостуването на Меркурий в знак Везни, развитие на застинали бизнес отношения, реализиране на преговори, разбирателство, емпатия и сътрудничество. В личен план енергията ще ни предразполага към споделяне, изслушване, търпение и търсене на баланс. Времето на този период е подходящо за встъпване в преговори, сключване на договори, започване на нова работа и ревизиране чрез диалог на стари договори и отношения.

Време е да си подадем ръка,

да натиснем зелената слушалка на телефона си и да чуем отсрещната страна, да отговорим на получения мейл и да приемем поканата за среща. Лесно ще бъде да чуем, приемем разберем и бъдем разбрани.

Сайтът на астролог Венета Матева

Изберете дните за срещи с роднини и събиране на семейството. Подарете си нова дреха, бижу, билет за концерт или театър, пътуване, среща със стари приятели или топъл разговор с любим човек.

Щедър на разбирателство и възможности ще бъде периода за всички Близнаци, Везни и Водолеи. Меркурий ще бъде приятел на вашето Слънце и ще ви носи добри новини, успех и развитие на отношенията.

Лъвовете и Стрелците, ще се радват на динамичен, активен и пълен с варианти период.

Бъдете разумни и мъдри в изборите си.

Събитията ще се тълпят на опашка пред вратата ви и ще очакват вашите избори и решения.

На Скорпионите, периодът дава разкошно време да анализират плановете си и да подготвят почвата за реализиране на целите.

Девите, ще се радват на спокойствие и хармония в живота. Те могат да очакват развитие на стари дела.

Телците и Рибите е възможно да изпитват безпочвени тревоги от неосъществени срещи и неполучени отговори. Тях съветвам да проявят търпение и бъдат наблюдателни. Забавянето не е провал и не бива да се притеснявате предварително.

Сложен може да е периодът за всички Овни, Раци и Козирози.

При тях преговорите няма да носят очакваните резултати, а разбирателството в любовта ще ги заобикаля. Действията им в този период трябва да бъдат добре обмислени, подредени и структурирани. Добре подготвени, ще успеете!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара