Лятото е най-очакваният сезон, защото слънцето глези кожата ни, вятърът играе с косите ни, дните са дълги, а нощите топли и приветстващи да се насладим на всеки един момент. Да откраднем нощта, да посрещнем изгрева и да се изкъпем в невероятните цветове на залеза. Търсим положителни емоции, скъпоценни моменти, прекрасни хора – нужни са ни вдъхновяващи тоалети за всичко това.

В Peek & Cloppenburg можете да откриете най-новите визии за сезона, които ще направят лятото Ви още по-красиво.

Можете да откриете най-новите визии за сезона, които ще направят лятото Ви още по-красиво, в  Peek & Cloppenburg. Мястото, където елегантността среща качеството, ще получите модни съвети и ще намерите всички Ваши любими международни марки.

Ако се чудите какви са новостите през сезона, последните тенденции са изложени в изчистен вид за всякакво облекло и за всеки повод: изцяло в бяло, морски райета, романтичен привкус с деликатен флорален принт, всички нюанси на бежовото, пудрени цветове.

Независимо от случая, ключът към незабравима външност през лятото е цялостната визия да бъде в една насока – игриво, романтично, елегантно, плажно, вечерно облекло. Увереността в безупречния вид е магията за доброто усещане в собствената си кожа.

Към днешна дата, P&C разполага с магазини в над 16 държави – Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения, Словакия, България, Сърбия, а от 2022 г. и Белгия. P&C продължава да се стреми към разрастване на своята мрежа от магазини, развитие на нови пазари и експанзия в Източна Европа.

Новият магазин се стреми да предостави приятно изживяване на своите клиенти и да ги вдъхнови с разнообразие от премиум колекции на водещи марки, като Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Guess, но също и ексклузивни P&C марки като Jake*s, Review, McNeal и Christian Berg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара