Повече от изненадваща бе голямата развръзка на „Ергенът“ – както за зрителите на bTV, така и за двете финалистки, които успяха да стигнат до финалната права в надпреварата за сърцето на Алек.

След поредица от емоционални събития и неочаквани обрати, съпътствали Магдалена и Надежда по време на целия им престой в имението, и двете бяха убедени, че чувствата им ще бъдат споделени и ще си тръгнат ръка за ръка с Младенов.

За да подкрепят Алек в най-трудния момент за него до сега в предаването, в къщата на остров Родос пристигнаха майка му и една от сестрите му, които се срещнаха и разговаряха със стигналите до финала дами. След двете запознанства, Алек отведе последователно Маги и Надежда на последни индивидуални срещи. Майката на Алек не скри притеснението си от възрастта на двете момичета. Тя категорично заяви, че не си представя никоя от двете до сина й.

Големият ден започна с много трепетни емоции и очаквания. До мигът, в който Магдалена и Надежда не се оказаха една до друга, за да чуят решението на Алек.  С видеопослание до двете бизнесменът им съобщи, че не може да направи избор, тъй като изпитва силни чувства и към двете им едновременно.

„И сега идва трудното… Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, освен нас тримата. Не ме интересува какво ще си помислят хората, нямам и не съм дошъл тук с подготвени очаквания. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Честно казано, не ме интересува изобщо, че могат да ме приемат за страхливец или като някой, който се опитва да избяга от отговорност. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Убеден съм, че в този момент

не мога да взема категорично решение.

Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът, според мен, е „не“. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, обяви Алек, изтъквайки, че не се чувства готов да вземе крайното си решение заради силните чувства, които изпитва и към двете дами едновременно.

Магдалена остана силно озадачена от случилото се. Тя не вярваше, че Алек няма да се появи, за да заяви решението си директно, независимо какво е то.  „Сигурна съм, че ще дойде! Познавам го – не може да не дойде! Човекът, когото аз познавам, ще се изправи пред мен и ще каже – да, ти си моят избор, или не, не си моят избор.“

Надежда беше по-крайна в емоциите си. Тя призна, че преподичта да е сама, отколкото със страхлинец. Сподели също и, че се чувства излъгана. „Не искам мъж страхливец! Аз не съм страхлива. Не ме е страх да обичам! Голям глупак!“

„Надежда има любовта на живота си вече, има син. Аз нямам къде да търся утеха. Прибирам се да си ближа раните!“ – каза и Маги.

„Не съжалявам за нищо. Нито за участието си в „Ергенът“, нито за някоя казана дума“, каза пред  bTV Алек Младенов. Той обясни, че не го интересуват мненията на хората, че е спал спокойно, защото съвестта му е чиста. „В никакъв случай не съм страхливец. Не съм давал фалшиви надежди на никого“, каза той. От интервюто стана ясно и, че не е бил влюбен в нито една от дамите, а е имал симпатии към двете жени, стигнали до края на риалитито.

На въпроса защо не е съобщил тежкото си решение лично на Маги и Надежда, Алек заяви, че начинът, по който го е казал, не е „толкова тежко перо“.

Алек обясни и, че майка му не е повлияла на решението му. Алек отказа да отговори на въпроса дали се срещнал любовта извън предаването и заяви, че ако някой толкова много иска да знае това, може да стигне сам до истината.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара