Сдружение „Безопасни детски площадки“ търси конкретни идеи и инициативи на деца и младежи от 10 до 18 години за промяна на средата за игра и спорт в София.

„Ще подкрепим най-добрите и реализуеми идеи и доброволчески акции в столицата, като осигурим съдействие от съответния район и заедно работим по проекта или инициативата. Приемаме всякакви идеи за промяна на площадката за игра, на игрището за спорт или на двора на училището им – от почистване на игрището за баскет или футбол или на площадката за игра, за засаждане на цветя, за лек ремонт, за тематични графити…“, казват от сдружението.

Условието е идеята да бъде представена под формата на текст, снимки, видео, от дете или деца на възраст от 10 до 18 години. Най-добрите три проекта ще получат и предметни награди, осигурени от Издателство „Мармот“. Ще наградим и активните родители, които подкрепят децата си, с подаръци от списание „Жената днес“.

Изпратете идеите на децата по електронната поща на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com до 3 май 2021 г. вкл.

„И децата го могат“ се организира в рамките на проект „Аз съм промяната“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ в партньорство с район „Слатина“, Столична община. Инициативата сe финансира от програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Ако имате въпроси и за подробности, търсете Мая Цанева или Стилияна Тодорова, safeplaygrounds.sofia@gmail.com.

Инстаграм  #azsumpromyanata

ФБ събитие

Facebook Twitter Google+

0 Коментара