Сякаш самият Кристиян Диор е пожелал: „Направи ми парфюм, който ухае на радост“. 20 години след последния си женски парфюм Dior предлага чисто нов дамски аромат, възплъщаващ блясък, щастие, лукс – манифест на любовта към живота.

„Съживяването на нов парфюм на Dior е събитие. Както за цялата Къща, така и за мен самия. Трябва да оживи и да очарова и мъжете, и жените. Трябва да има далечен обсег и щедро измерение със силен подпис. Знаех името му от самото начало. И то какво име! Кратко, живо, отворено към всички възможности! За да разкажа историята му, избрах да създам обгръщащо ухание, белязано от мекота и енергия. JOY by Dior е глътка свеж въздух, той е пътят, който изминаваш и който те отнася“, разказва създателят на JOY – парфюмеристът Франсоа Демаши.

На кого по-добре би прилягал този аромат от Дженифър Лорънс – актрисата, кото Dior избра, за да изрази емоцията и скритата мощ на JOY.

Какво представлява ароматът на новия Dior?

Наситената усмивка на цветята и цитрусовите плодове – бергамот, мандарина, роза и жасмин се сливат с меката милувка на сандалово дърво, кадър и пачули. Обгръща ги ведрината на мускусите с внимателно подбрани нотки, за да изобрази кадифено мек, интимен и чувствен подпис.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара