Близките й приятели твърдят, че бившата спайска изпада в ужас с годините да не се украси с целулит. Тя е готова на всичко, за да бъде в перфектна форма и все по-успешно да продава своята мода.

Victoria BEKAM HYPOXI4

Госпожа Бекъм усилено търси все по-модерни методи, за да запази стройната си и младежка фигура. Модната икона открила най – ефикасното средство срещу портокаловата кожа – Хипокси терапия. Вики възторжено разказва на приятелите си как влиза в странна капсула  с формата на яйце, в която  върти педали. Машината редува вакуум и налягане, което повишаване притока на кръв в долната част на тялото. „Мазнините направо изгарят и се намалява целулита. След това обличам специален костюм, който стяга и още повече заглажда кожата”, признава Виктория.

Едновременно с това, тя спазва и специален хранителен режим с риба на пара и зеленчуци.  Сладкишите  Вики  замества със замразено грозде, за което твърди, че има вкус и плътност на сладолед.

Виктория наистина триумфира в модния бранш. След като откри  супер бутик в скъпарския квартал на Лондон „Мейфеър“, тя усърдно  се труди върху новата си колекция обувки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара