Calvin Klein Fragrances представя най-новите пристрастяващи допълнения към ароматите от линията ETERNITY – ETERNITY AROMATIC ESSENCE за жени и за мъже. Продължавайки да развива вечната любовна история, двете изтънчени и смели фужерни ухания са обединени от уникалната нотка на кокос. Почувствайте интимното докосване. Насладете се на аромата на ETERNITY.

Разкрийте желанията си с новата история за вечна любов

ETERNITY AROMATIC ESSENCE ЗА ЖЕНИ добавя мощно и свежо ухание към ароматното семейство на Calvin Klein.

Завладяваща свежа и гурме композиция, която внася нов привкус в едно цветно ухание. Открива се с ароматни цветни нотки на лавандула. В сърцето искрящ акорд кокосова вода се разгръща в цветно гурме, контрастирайки със завладяващия финал от чувствени дървесни нотки в основата.

Парфюмерист: Véronique Nyberg & Julie Massé

Парфюмна къща: Mane

ETERNITY AROMATIC ESSENCE за мъже е съблазнителен, обаятелен и мощен. Фужерен гурме аромат с контрастни нотки. Открива се със свежа есенция от плодове на хвойна, напомнящи за дървесина и джин. В сърцето се разгръща кардамон, който придава пикантност, балансирана от сладка и цветна нотка на лавандула. Съблазнителната и успокояваща топлина на кокос добавя секси гурме акцент.

Парфюмерист: Daphné Bugey, Principal Perfumer & Frank Voelkl, Principal Perfumer

Парфюмна къща: Firmenich

Facebook Twitter Google+

0 Коментара