Hyaluron-Filler+Elasticity Озаряващ дневен крем SPF30 е специлано предназначен за зряла кожа, която се нуждае от дълбока хидратация, дълготрайна грижа против старчески петна, бръчки, липса на еластичност и тонус, както и за бледа и уморена кожа сутрин. Уникалната плътна формула с приятен аромат и розов цвят е перфектният старт на деня за кожа с напреднали признаци на стареене.

Кожата ни старее различно и невинаги нейната възраст отговаря на нашата реална възраст. За да ѝ осигурим подходяща грижа, е важно да установим проблемите и нуждите ѝ.

По-късните стадии на стареене на кожата на лицето се отличават с поява на по-дълбоки бръчки, липса на еластичност, което води до загуба на тонус, „увисване“ и промяна на контура на лицето. Появяват се и т.нар. старчески петна, които по същество са пигментни петна. Наред с това кожата изглежда по-бледа и изморена.

Зрялата кожа се нуждае от комплексна грижа и продукти с разнообразни съставки, които адресират едновременно колкото е възможно повече от нейните потребности. Hyaluron-Filler+Elasticity Озаряващ дневен крем SPF30 е специално формулиран, за да влияе на напредналите признаци на стареене:

  • формулата с цвят на сьомга съдържа съставки, които коригират нежно цвета на бледната, изморена на вид кожа сутрин, придават блясък, естествено топло сияние, румен, свеж вид и заличават признаците на умора;
  • патентованият от Eucerin® Thiamidol® против пигментни петна намалява старческите петна, като първите резултати са видими само след 2 седмици и с времето, при продължаваща употреба, петната избледняват допълнително;
  • нов мощен Колаген-Еластин комплекс от Арктиин и Креатин стимулира производството на колаген и подобрява еластичността на кожата;
  • мощен хидратант с два вида хиалуронова киселина – с високо и ниско молекулярно тегло – за видимо запълване дори на по-дълбоките бръчки и по-стегната кожа;
  • SPF30 и UVA филтри осигуряват защита от слънцето, което може допълнително да ускори процеса на стареене и да влоши състоянието на кожата.

Резултатът е по-сияйна кожа незабавно; стегната, уплътнена, с по-малко бръчки и старчески петна дългосрочно.

Богатата кремообразна текстура с лек флорален аромат се нанася с лекота, попива бързо и оставя усещане за хидратирана, гладка и мека кожа дори при зряла кожа със силно изразени признаци на стареене, както и чувство за специална, луксозна грижа. Съвсем малко количество е достатъчно да покрие лицето, шията и деколтето. Нанася се върху добре почистена кожа сутрин, препоръчително след серум. Кремът е некомедогенен, представлява отлична основа за грим, с много добра ефикасност и поносимост според резултати от дерматологични проучвания.

132 потребители, тествали продукта в продължение на месец, намират, че кремът освежава вида на кожата сутрин (90% от тествалите), кожата изглежда озарена и плътна (95%), с подобрена еластичност (98%), кожата изглежда стегната и отпочинала (98%).

Hyaluron-Filler+Elasticity Озаряващ дневен крем SPF30 вече се предлага в аптеките в България и онлайн на www.eucerin.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара