Хиалуроновата киселина е молекула, естествено налична в организма, известна с изключителните си биологични свойства. Тя играе роля на воден резервоар, като по този начин гарантира младостта на кожата.

Серията INTENSIVE на ESTHEDERM използва молекули, аналогични на тези в естетичната дерматология. Те са подбрани и вложени в перфектно съотношение, благодарение на изследванията на ESTHEDERM за бързи и дълготрайни резултати върху кожните дисбаланси и ефектите от стареенето.

Новият продукт на марката от същата серия е серум за околоочен контур с хиалуронова киселина HYALURONIC. Серумът интензивно хидратира, благодарение на хиалуроновата киселина с висока молекулна маса, която поддържа нивото на вода в епидермиса. Продуктът попълва и коригира бръчките, благодарение на комбинацията на два типа хиалуронова киселина – със средна молекулна маса и капсулирана, които заедно стимулират синтеза на хиалуронова киселина в кожата за дълготраен „филър“ ефект. HYALURONIC възстановява уморените очи. Комбинацията от три активни съставки (кофеин, рускогенин и карнозин) намалява тъмните кръгове и подпухналостта на околоочния контур.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара