С нови продукти за българския пазар отпразнува своята 15-годишнина тук луксозната козметична марка Maria Galland.

produktite na Maria Galland

 

Продуктовата гама на Maria Galland се допълва с новите LES ESSENCES – седем на брой есенции, даващи седем индивидуални предимства на всяка дама. Седемте есенции са произведени на основата съответно на: хайвер, черна орхидея, малахит, бял трюфел, сребро, злато, хиалуронат. Те се грижат за всяка зона от кожата на лицето по изключително индивидуален начин, като се постигат бързи и видими резултати. Седемте есенции очароват със своята фина текстура и скъпоценни съставки.

Нутрокозметиката е сравнително ново направление в козметиката, част от поредицата на хранителните добавки. За разлика от досегашните козметични средства, тя се приема вътрешно като вид „таблетка за красота“. Според новите тенденции, ефектът на кремовете се засилва чрез вътрешна подкрепа за получаване на всички необходими за кожата елементи.

Ekaterina Todorova

 

Нутрокозметика D-LAB PARIS е ново име за България. От скоро марката е представена в спа центрове, салони за красота и фризьорски салони, и е желан партньор от най-взискателните институти заради нейното качество и естествените й високо концентрирани формули. D-LAB е нова линия за специфични грижи, разработена в партньорство с Центъра за хранителна култура и диетология Vichy Франция.

Maria Galland Paris е водеща френска марка, създадена през 1961 г. във Франция и представена в луксозните козметични wellness и SPA центрове. Рецептата за успех се базира върху три области на компетентност: продукти, терапии и консултация. Самата Maria Galland налага оригинален подход към всеки клиент, базиран на индивидуалната, лична процедура (чрез консултация и точна до педантичност диагноза) и съзнаването на специфичните нужди на всяка кожа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара