Петата рисувателна книга на Джохана Басфорд вече е по книжарниците. „Зимна феерия“ е мастилено съкровище, което дава възможност да оцветяваш, украсяваш и споделяш чудни празнични творения.

Zimna3dКнигата е изпълнена с приказни коледни венци, играчки и изкусителни джинджифилови къщички. На страниците ѝ те очакват деликатни снежинки, романтични снежни глобуси и изящни северни елени. Книгата вдъхновява любителите на оцветяването да грабнат моливите и да покажат най-добрите си умения.

В изданието ще намериш 37 едностранни картини, които лесно можеш да изрежеш от книжното тяло и да сложиш в рамка или да подариш на близки и приятели.

Johanna's Christmas by Loredana Rosi

Джохана Басфорд е създател на бестселърите „Тайната градина“, „Омагьосаната гора“, „Изгубен океан“ и „Магична джунгла“, от които са продадени над 20 милиона екземпляра в цял свят.

ZimnaFeeria1

Изящните й илюстрации предизвикаха безброй хора да открият в себе си порив за творчество и вдъхновение. Белият лист хартия може да е заплашителен, но контурите на книгата за оцветяване са като спасителна мрежа. Дават ни насока и сигурност, за да упражним без страх и нерви своята креативност.

ZimnaFeeria1

„Аз създавам рисувателни книги, а вие – шедьоври!“, казва Джохана.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара