„Царичина и още 13 световни мистерии“ е сборник от 14 документални истории, разказани в духа на сензационното четиво, без от това да пострада историческата истина.

Всички те са публикувани в съботните броеве на вестник „Труд“ и във в-к „168 часа“ през последните години, привличайки интереса на многохилядна читателска аудитория. Като историята за Царичина влезе в Топ 25 на най-четените текстове в електронното издание на „Труд“ за 2014. Поради интереса към темата, за начало на ръкописа е поставена една художествено-документална възстановка на случая  с Царичинската дупка.

Читателите, към които е адресирана новата книга на Петър Марчев са любителите на документално верните, но изненадващи и дразнещи любопитството четива.

Ето и част от темите, представени в книгата: Извънземните отдавна са тук; Принцеса Анастасия и царевич Алексей наистина са живели в България;  Атон, истории за хора и ангели; Руски супер-сондаж стигнал преддверието на Ада; Демоните на Ленин; Чудото с възкресението на Клавдия Устюжанина през 1964; Окаменялата Зоя от град Куйбишев през 1956; По следите на изчезналия кивот.

Петър Марчев е журналист, кинорежисьор и автор на 11 книги с белетристика, поезия и публицистика, които са отличавани с наши и международни награди. Най-новата му книга „Царичина и още 13 световни мистерии“ вече може да се намери в по-добрите книжарници в страната.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара