Романът „Не съм създадена за…“ изследва два свята, като разкрива противоречията на съвременна млада жена. Читателят ще бъде увлечен от романтичната история и проницателното наблюдение на живота от страна на поколението на героинята.

Сесил е учителка по цигулка в Брюксел, изоставена от своя приятел, който е по-успешен от нея в музиката. Тя е разочарована, огорчена млада жена, лишена от самочувствие, която има твърдото убеждение, че е пропуснала живота си. Независимо къде се намира, винаги има тревожното усещане, че мястото й е някъде другаде.

За трийсет и петия й рожден ден й подаряват абонамент за фитнес, което ще провокира неочакван обрат в живота й. Съветите на инструкторка ще я накарат да остави настрана предразсъдъците си и ще я въведат във вселена, за която тя никога не е предполагала, че е била създадена. Представата й за себе си ще бъде разклатена и изоставена.

Сесил ще бъде удивена, ще надмине себе си, ще намери приятелства, ще започне любовна връзка, ще излезе от зоната си на комфорт и ще бъде изумена от богатството, което извлича от спортната практика.

„Книга за добро настроение, сътворена в Белгия, изпълнена с хумор и самоирония, което помага на духа. „Не съм създадена за…“ е един от онези романи, който не можете да оставите, докато не го прочетете докрай.“ Джули Джандрейн, „Мода в Белгия“

Вероник Адам (родена през 1980 г. и живееща в Белгия) е цигуларка, завършила Консерваторията в Брюксел.

Има няколко международни турнета с оркестъра на Хелмут Лоти, телевизионни събития, на които акомпанира на певици като Наташа Сен Пиер или Сара Конър и участва в рап групата „État groupal“.

Тя е шампион на Белгия, бронзов медалист по фитнес от европейски и световни първенства. Сега е спортен треньор, основател и мениджър на фитнес зала „Play2Move“.

 Книгата може да бъде закупена от сайта на издателство „Авиана“ (Бургас) www.avianabg.com.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара