„Нужни са ви точно 4 седмици, за да откриете разликата, 8 седмици, за да я видят Вашите приятели, и 12 седмици, за да я види и останалият свят.

yaj_sportuvai_i_obichai_coverЕдна от най-популярните българки в света на професионалния фитнес и активен състезател за Международната федерация по фитнес и бодибилдинг – Здравка Максурова, издаде книга, в която ще намерите физически програми и вкусни рецепти за постигането на здраво и красиво тяло. „Яж, спортувай и обичай” (ИК „Сиела”) е уелнес книга, включваща напътствия към балансирания начин на живот и съдържаща стилни фотографии от Любомир Сергеев.

9580_

Изданието с твърди корици е условно разделено на две части – една с упражнения за начинаещи и напреднали в тренировъчна зала или в домашни условия, и друга – с рецепти, използвани и препоръчани от самата Здравка Максурова.

0476_Бодибилдинг кралицата уточнява, че програмите, които предлага, са подходящи за три групи хора: „такива, които искат, но им трябва някой да ги напътства; такива, които са правили многократни опити, но по една или друга причина не са постигнали особен успех, и такива, които търсят оправдания”. Действително в „Яж, спортувай и обичай” виждаме подход към спорта, който не е назидателен, а такъв, който лесно би се превърнал в начин на живот. Всичко е богато илюстрирано със снимки в семпла и женствена стилистика.

Сериозна част от „Яж, спортувай и обичай” е отделена и на пълноценното хранене, като Максурова споделя, че всички рецепти са приготвени от нея и нейна приятелка за по-малко от два дни, което е доказателство за лесната осъществимост на всяка от тях.

Pulneni_chushki

Ще видите фотографии на леки ястия и десерти, които не просто изглеждат красиво, но и изкушаващо вкусно. От свежата салата през хрупкавата междинна закуска до примамливия обяд и енергизиращия десерт за финал – храна, която е богата на ценни вещества и която помага да изваете фигурата си. Максурова поддържа идеята, че добре оформеното тяло е резултат от правилното взаимодействие на полезната храна и подходящия спортен режим. Именно затова „Яж, спортувай и обичай” съчетава движението и храненето за постигане на балансиран начин на живот без натоварващи тялото програми.

Здравка Максурова е фитнес модел, сертифициран треньор и диетолог към Северноамериканската фитнес академия (N.A.F.A.), NPC Bikini състезател, предприемач, майка и съпруга.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара